Alla inlägg den 21 juni 2010

Av madeleine karlsson - 21 juni 2010 00:05

Jag sitter här i godan ro, i mitt kontor/sovrum och läser deckare. Barnsligt läskiga deckare. Kalle Blomkvist, han är modig han och Kitty, vilken höjdare!


Nä allvarligt, jag sitter här och försöker få ihop min andra inlämningsuppgift till den ena sommarkursen och det är enna jäkla krävande frågor de vill ha svar på. Jag förstår inte hur jag ska få plats på 4-5 helt vanliga a4-sidor. Det verkar vara en omöjlighet. Det känns snarare som en hemtenta än en vanlig inlämningsuppgif men vem orkar bry sig?


Men inspirerad, det blir man och nu vill jag nästan genast ge mig i kast med att skriva en läbbig barnbok och ge bort till mina vänners små knoddar. Kanske skulle ta och göra det nu i sommar när man har tid... eller nåt!


Nu har jag setat stilla för länge i min gråa sköna stol, min rygg gör ont och rumpan börjar bli alldeles träig. Dags att gå upp en sväng, byta sittplats och titta en stund på tv kanske. Bara för att få tänka på något annat en stund. Det känns som om jag har setat framför datorn hela dagen.


Ja, kaffet är urdrucket, teet ligger och skvalpar i magen, det är mörkt ute och tänderna borde borstas. Men så kommer jag på! Det är ju sommarlov och jag får vara uppe hur länge jag vill. Hela sommaren! Det är för bra för att vara sant och snart så kan vi bada i poolen. Korvbullens föräldrars härliga lilla pool. Jag längtar efter solsken och värme faktiskt. Det låter inte likt mig men nu när jag ärledig så pass mycket så vill man kunna utnyttja väderleken på bästa sätt. Regnrusk hör ju inte till favoriterna precis just nu. Jag vill picknicka på en gräsmatta, ligga på en filt och stirra upp bland molnen, känna gräset under tossingarna och äta glass nere vid hamnen. Nåja, en vacker dag kanske...

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards