Alla inlägg den 8 mars 2012

Av madeleine karlsson - 8 mars 2012 16:52


Jag blir så förbannat irriterad!! Eftersom ingen på Arbetsförmedlingen kunde hjälpa mig med någon information om den här GIS-utbildningen så fick jag en mailadress till den som är ansvarig. I måndags kväll mailade jag alltså henne och hade en hel del frågor som jag hoppades få svar på.... Jag menar hur svårt kan det vara att skriva ner svar på redan färdiga frågor?


Tydligen jävligt svårt. Ursäkta alla svordomar men det här liknar ju absolut ingenting jag tidigare ställts inför. Jag läste mailet alldeles nyss och där får jag inte svar på en enda fråga! Där står det bara att det är väldigt svårt att förklara utbildningen osv i text (samt att andra påpekat detta) och att jag därför borde medverka på något informationsmöte. Problemet är att jag inte kunnat gå på något av mötena på grund av andra möten jag haft. Så vad gör man då? Jo man skickar frågorna till ansvarig person och ber om svar.


Vad gör man när inte ens detta fungerar? Vem ska jag liksom få svaren ifrån? Jag hade staplat upp frågorna och allt hon behövt göra var att ge svar på dem direkt i mailet. Nu blev jag så förbannad att jag påbörjade ett mail. Dock så insåg jag att jag inte borde skicka ett så spydigt och otrevligt svar. Men samtidigt hur faan tänker dem? Ska det vara så jävla krångligt och omöjligt att få veta hur, var och när utbildningen är? Ska de inte kunna ge raka svar på sådant jag undrar över? Jag är inte dum i huvudet, jag kan läsa. Ge mig svaren bara så ordnar jag resten/besluten jag måste fatta själv! Just nu är jag sjukt otaggad på det här, man kommer ju faan ingenstans. Ingen kan ens tala om för mig hur jag ska ansöka till utbildningen! Så hur ska jag bära mig åt med det då? Om de vill ha sökanden till sina jäkla utbildningar så får de väl se till att vi som söker kan få information om hur och var vi gör det! Det ska det väl för fasiken inte krävas ett jävla möte för? (Hur gör de med sådana som inte kan komma på mötet i Uppsala för att de exempelvis bor för långt bort eller är sjuka?, får de ingen info då eller?)


Åååååååååh jag är så irriterad! Jag vill inte gå den här utbildningen nu! Jag ger mig fan på att den är lika dåligt upplagd som själva ansökningen.



Tror jag skiter i hela skiten!!

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards