Alla inlägg den 26 mars 2012

Av madeleine karlsson - 26 mars 2012 23:24


Jag kom att tänka på min vän J:s son T alldeles nyss. När han var mindre så sade han boobieliscious (hur det stavas orkar jag inte bry mig om, men aa nåt i den stilen). Det är nämligen så att jag, nu på kvällskvisten tog på mig en annan BH än den jag typ haft den senaste tiden. En vit som inte är i stretchmaterial och gissa vad???? Den är alldeles för stor!!


Hallååååå, vart har mina boobies tagit vägen? När hände detta? Jag har gått runt i mjuka, sköna stretchbehåar sedan ett par månader tillbaka och har således inte märkt att omfånget upptill plötsligt minskat. Det ser inte klokt ut när jag kikar ner i urringningen. Där är två tomma (nåja de är inte alls tomma men det har försvunnit en del) kupor och när jag ser mig själv från sidan så finns där inget puff. Alltså de ser inte någe fylliga ut, det är inget som tittar mjukt över kanten som det ska göra. Nu när jag har T-shirten på mig så ser jag bara två bh-kanter som sticker upp, det är tomt liksom. Skitfult!! Okej, jag måste alltså köpa nya underkläder för det här går ju inte. Dessutom åker axelbanden ner hela tiden så det har väl hänt något med min kropp i alla fall trots att jag inte märker det själv...


Det kanske var bra att jag åt våfflor idag också så att inte tuttarna försvinner helt. Vill ju inte ha två tomma skinnpåsar hängandes på magen liksom... Hahahaha herregud! Nu är det ju liksom inte främst boobsen som jag vill ska försvinna utan magen, låren, gäddhänget å sånt ni vet?


Ska jag fortsätta så här så måste jag snart snörpa ihop tuttskinnet med en gummisnodd. Finns det krämer för sånt här? Krämer som "tightar upp skinnet" när man går ner i vikt? Hahaha, börjar bli rädd. Vill inte ha skinnpåsar... Kanske ska måla dem som två hundöron? Tjusigt!


 


Jo men det här var ju roligt hörrni! Nä nu ska jag slänga hundöronen över axeln och gå till sängs. God natt!

Av madeleine karlsson - 26 mars 2012 18:18

Jag håller på och kokar ägg... Det är tråkigt att vänta så under tiden tänkte jag underhålla mig själv lite genom att faktiskt blogga dagen till ära.

 















Har ni någonsin varit med om att flera gånger läst ett å samma stycke utan att förstå varför man gör det? Har ni också, efter att ha läst stycket flera gånger och förstått vart felet är undrat vilket språk stycket var skrivet i? Det har jag. För några veckor sedan beställde Korvbullen hem lite saker till mig, fettpiller, som jag kallar dem och proteinpulver. Proteinpulvret skulle för övrigt smaka choklad stod det men jag tycker mer att det liknar en påse damm. Inte alls gott med andra ord. Måste finnas nån godare sort. Nåja nu var det ju inte det det skulle handla om... Här är produkterna jag fick hem:


 


De ser ju bra ut kan man tycka. Inga konstigheter där! Men tar man bort CLA-burken så upptäcker man snart att något är fel.


 


Ser ni? Läs meningen igen...

Det tog mig några dagar att komma på vad det var som blev tokigt. Det lät liksom inte rätt vare sig i munnen eller i hjärnan. Atlethic? Atlethic? Hmmm Å så i förrgår kom jag på det, de har ju för bövelen stavat fel. Athletic heter det ju!! Men sedan så började jag tvivla, var det verkligen ett engelskt ord? Var det inte på danska eller tyska eller nåt? Läste meningen igen och insåg att jo, de har stavat fel! Fint! Undrar om de själva har kommit på det än och hur många sådana här förpackningar som faktiskt är helt felstavade som de sålt. Är det ingen som korrläser grejerna? (Jag kan göra det)


Sådant här stör mig oerhört mycket. Varje dag ser man sådana här grejer och så undrar man vilka som skriver och arbetar med att ta fram, skyltar, tidningar, annonser, förpackningar mm. Kan de ens läsa och skriva ordentligt? Var på ICA nyss och där såg jag också en skylt som var fel. En redig särskrivning på fiskdisk. Fisk disken är trasig, stod det. Underbart! Tycker synd om alla barn som är i lära-sig-läsa-fasen och går runt överallt och försöker läsa å så blir det helt fel. Vem ska ta ansvaret för det liksom? Butiker, speciellt COOP är experter på att leverera felstavade skyltar. Ibland skrattar jag högt. Det ser ju så tråkigt ut, en billig snorgul skylt med ett felstavat ord på... *suck*


 


Våren har ju kommit också. Med stormsteg som man säger. Näsan hinner inte riktigt med men det är väldigt skönt att kunna vara ute utan att frysa om rumpan. Jag vill ha vår inne också så därför har jag pyntat med tulpaner. Balkongen har jag också pyntat. Kanske lite tidigt men jag vill njuta av påsken.


 


Rent och fint! Påskriset står i sin nya fina kruka och på bordet har jag påskliljor med en skylt.


   


Jag har satt blommor i lådorna också. Å så tryckte jag ner två små kyllingar. Så sött så!


 


Man kan gå ut och jogga också, när det är så härligt väder. Och nu har jag den stora glädjen att för er kunna presentera att jag nu, utan större problem orkar springa 3,1 km. Jojjomensan! Flera gånger har jag sprungit den sträckan och jag är riktigt stolt för jag har aldrig orkat så långt så många gånger i veckan som jag gör nu. Däremot så har det slinkit ner både våfflor och alkohol de senaste dagarna och det är ju inte bra. Men men, man måste få leva gott ibland också!


 


Det här med vikten får ju inte stiga en åt huvudet liksom!

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards