Alla inlägg den 15 januari 2009

Av madeleine karlsson - 15 januari 2009 00:34


Mitt huvud är alldeles tomt. Nu får det vara nog med skrivande.

Jag har ägnat de två senaste kvällarna/nätterna med att skriva på det underbart roliga PM:et till kursen kommunikation och media...

Nu är jag äntligen klar. Så klar som en maddlur tänker bli. Jag vill aldrig mer se boken Tillämpad kommunikationsvetenskap och jag vill helst aldrig mer skriva ett PM även om jag faktiskt inser att det är en omöjlighet. Istället är det väl bara att vänja sig kan jag tro...(Märkligt det där med att man efter varje avslutad kurs känner en stark avsky till kurslitteraturen... )


Nåväl så fick jag i alla fall ihop åtta sidor text. Minimumkravet var först på tio sidor men vår " snälla" lärare minskade efter påtryckningar från hela arga klassen ner det hela till ynka fem små sidor text... Tack så mycket!! Det kändes i alla fall genomförbart.


Nä jag ska bara korrekturläsa imorgon och komplettera om det saknas något men annars känner jag mig rätt så klar faktiskt.

Bra jobbat av mig själv!! Hoppas bara att betyget G kommer att tilldeles mitt PM. Jag tycker i alla fall att jag via min text visat att jag fått kunskaper inom området... Jaja, det blir väl ett senare problem om det nu mot förmodan skulle restas...


Nu ska jag rulla in mig i min kokong och sova gott hela natten efter att ha läst några sidor i den fruktansvärt spännande boken Psykopaten!!

Jag rekommenderar den för er som inte läst den å gillar att känna en obehagskänsla i maggropen... :)


God natt, over and out världen!!

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards