Alla inlägg den 24 juli 2014

Av madeleine karlsson - 24 juli 2014 22:04

Herregud alltså, klockan är snart tio och det är så varmt och kvavt ute att det inte går att andas. Man är som i ett vacuum. Jag känner mig trött och orkeslös så här på kvällskvisten men det kanske inte är så konstigt...

Var hos barnmorskan i morse. Det gick fint! Allt är som det ska, blodtrycket, magen, bebis, hjärtljud och vikt. Jag har bara ökat ett halvt kilo på tre veckor. Sammanlagt har jag gått upp ganska så exakt sex kilo. Mindre än ett kilo per graviditetsmånad. Känns inte som en omöjlighet nu att de här kilona "försvinner" efter förlossningen. Men vi får se, det är två månader kvar så lite till går jag nog upp.

Det är så härligt att höra de där hjärtljuden tycker jag. Livet självt och det bor inuti mig. Bullen ligger med huvudet ner och rumpan upp precis som den ska. Den har inte kilat fast sig än men det är ju lite tidigt för det. Känns skönt att den ligger rätt redan nu tycker jag. Nu vet jag vilka delar som ligger vart så att jag kan dutta Bullerumpan här utifrån. :) Så rart!

Har fått några rejäla sparkar idag så att till och med svärföräldrarna på andra sidan bordet såg hur magen for runt. Så himla häftigt! Nu kan man känna de små fötterna utifrån.

Jag målade klart vaggan idag också, i värmen. Den blev så himla himla fin. Känns en aning overkligt ändå att den snart ska komma till användning.

Apropå Bullen, medan jag var hos barnmorskan och med svärmor och köpte tyg till babynestet så ordnade snickarpappan och J med Bullens lilla vrå. Nu är väggen borttagen och det blev som ett helt nytt rum! Känns mycket större och det kommer bli jättebra när det är färdigt. Nu börjar jag kunna tänka mig och fantisera om hur det kommer att se ut där inne. Så mysigt!

Vad mer? Njäe men inget speciellt förutom att barnmorskan sade åt mig att bada. Det var ingen fara med det. Skönt!

Nu hoppas jag mirakulöst på svalare luft så att man får någon sömn inatt...





Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards