Alla inlägg den 26 mars 2010

Av madeleine karlsson - 26 mars 2010 10:43


Ringde adressändring nyss eftersom min post, efter en månad, fortfarande kommer till min gamla adress. Personen i kundtjänsttelefonen sade att det hänt något konstigt och att de hade fått ett meddelande där det stod: Det är inte jag! på och därefter har de annullerat mitt ärende.


Jag förstod ingenting och personen i luren sade likadant. Jag har ju definitivt inte skickat ett sådant meddelande till adressändring. Vem har isåfall gjort det och hur? Jättekonstigt!!! Jag skulle i alla fall få nya papper att skriva på och skicka in eftersom att jag redan hade betalat för tjänsten.


Hur kan sånt här hända egentligen? Jag förstår verkligen inte... Det kanske inte är meningen heller.



Jag trivs bra här i min nya hemstad. Igår var vi på Ikea och handlade köket som ska sitta i den nya lägenheten. Det ska bli så roligt att få se hur allt träder fram och får sin plats. Det kommer bli så fint och mysigt när det är färdigt men just nu har vi väl ungefär en dryg månad av arbete framför oss innan vi kan flytta in. Skulle jag tro. Det ska bara bli roligt!


Naturligtvis så har vi varit förkylda i omgångar här hemma, nu, när korvbullen lagom har blivit nästan frisk så blir jag dyngförkyld istället... Jag som skulle ha åkt hem till Eskilstuna imorgon och övat in min sång med pappa-bandet. Icke sade nicke. Det går inte så bra att sjunga när man knappt kan andas och snoret rinner. Hoppas det går över snart och itne börjar om igen för vi har inte tid att vara sjuka mer nu.




Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards