Alla inlägg den 7 september 2010

Av madeleine karlsson - 7 september 2010 18:30


Nu när jag läser mitt sista år på högskolan så förstår jag att framtiden och arbetslivet snart knackar på dörren. Inte för att de vill komma in utan för att jag ska komma ut, kliva över tröskeln och stappla på de vingliga och ostadiga benen som ännu inte lyckats samla på sig varken kött, muskler eller fett i form av arbetslivserfarenhet självförtroende.


Nä, nästa år då ska jag ut och leta jobb, finna mig själv och den plats där jag ska vara. Där jag ska arbeta. Den plats som jag så länge längtat efter och det är inte lite läskigt det...


Finns den platsen?


Om några veckor är det meningen att vi ska ha praktik, kursen heter branschanalys och yrkesorientering. Orientera mig, det är verkligen något som jag behöver. Därför har jag mailat Enköpings tidningar och förfrågat dem om de råkar ha en praktikplats till övers...

Idag när jag kom hem och öppnade maillådan så hade jag fått svar från en av dem. Det stod att de försökt ringt mig men att jag inte gått att få tag på. Konstigt för min mobil har varit påslagen hela dagen och ingen har ringt så vitt jag kan se... Kanske slog de fel nummer eller så är det min telefon som är opålitlig? Jag var tvungen att testa så jag ringde nyss mig själv och då ringde det som sig bör i min telefon. Givetvis så ringde jag också upp kontaktpersonen på tidningen men hon hade gått hem för dagen. Såklart. Jag mailade henne och bad om ursäkt att jag inte svarat i telefonen men att jag inte heller kunde se att någon ringt samt att jag skulle återkomma till henne imorgon.


GUD så spännande det är. Jag håller alla sorters tummar och tår för jag vill verkligen ha en praktikplats där. På en tidning. Jag vill, jag vill, jag vill!

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards