Alla inlägg den 11 september 2010

Av madeleine karlsson - 11 september 2010 17:51


"Dambindor och tamponger får ej nedslängas i toaletten!"


Dambindor, jo men herrbindor? Vad används de till och av vilka män? Och om nu män använde bindor så vore det helt okej för dem att slänga dem i toaletten? Eller?

Har aldrig förstått det där...


Jag förstår för övrigt inte ens varför man sätter upp sådana skyltar. Är man en normal människa så vet man att man inte ska spola ner annat än kiss, avföring och toalettpapper i en toalett. Det säger väl sig självt?? Listan på vad man INTE ska spola ner i toaletten skulle ju i sånt fall kunna göras oändlig. Toalettlektyr?


Dessutom kan jag inte sluta tycka att det känns så himla onödigt att köpa en tågbiljett när ingen kommer och kontrollerar den. Jag vet att det är dumt men varje gång när jag köpt en biljett och ingen kommer för att se efter om jag vart laglydig och väluppfostrad så tänker jag att: Asch, nu kunde jag ju ha åkt gratis!

Det händer flera gånger i veckan. Jag blir nästan arg och irriterad när ingen biljettnisse kommer och klipper i min biljett eller ritar en liten kråka på den. Samtidigt kan jag irritera mig på att det känns som om jag är en fifflare och gratisåkare när de väl gör det.

Jahaja, nu tror de att jag tänkt åka två gånger på samma biljett, tänker jag när de kråkar eller klipper i den.

Så hur ska jag ha det egentligen?

Jag vet inte faktiskt men när jag väl har betalat 40 kronor för en biljett så tycker jag väl att det borde finnas personal som faktiskt går runt och kontrollerar passagerarna så att ingen åker gratis, för det vore ju fuskigt! Eller är det mig själv jag är sur på för att jag aldrig törs ta risken att åka gratis? Jag vet ju att det är fel och jag är så jävla väluppfostrad att jag aldrig tror att jag kommer våga åka utan biljett. Tänk om jag åker fast, vad skulle pappa säga? Det sitter i sedan barnsben...


Nänä, ja kommer fortsätta vara laglydig, köpa mina biljetter och vara irriterad varje gång det inte kommer någon och klipper i den. Sån e jag...

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards