Alla inlägg den 10 april 2011

Av madeleine karlsson - 10 april 2011 19:39


Här om dagen fick jag ett tips på ett jobb jag ska söka av Korvbullens syster A. Ett jobb som jag verkligen vill ha och som finns här i Enköping. Ett jobb som passar mig perfekt och ett jobb där allt jag lärt mig under de här tre åren kommer att komma alldeles utmärkt till pass. Ett jobb som jag helt enkelt måste få!


Jag har läst ansökningsannonsen och det ser mycket bra ut. Jag passar in på många av de punkter som de tycker att man ska ha för att få jobba där. I ansökningen stod att man skulle skicka in tre arbetsprover och det är det här jag funderar på nu. Dygnet runt. De vill helst ha någon som redan har flera års erfarenhet och det har ju inte jag men jag har ju gjort en del grejer i skolan som jag kan skicka in. Arbetsproverna måste vara från det senaste året så jag tänkte att jag kanske kunde skicka in någon av de artiklarna jag gjorde när jag praktiserade på Västerås tidning? Eller kanske något annat? Ska jag skriva något nytt? Ska jag skriva någon text på engelska eftersom de vill ha någon med goda engelskakunskaper? Det vore ju bra kan jag tycka men vad ska jag då skriva om? Borde jag kanske lämna in en rapport så att de ser att jag kan använda mig av det svenska språket eller blir det för mycket? Jag blir tokig!


Hur ska man veta?? Jag vill ju så gärna ha det här jobbet! Vem kan man bolla sådana här tankar med egentligen? Arbetsförnedringen? Vänner? Hjälp!


Att en arbetsansökan inom informatörsyrket här i Enköping dök upp precis just nu i arbetssökartider samt att tjänsten tillsätts på min födelsedag den 15e augusti ser jag som två goda tecken...


Tänk att få gå till ett nytt arbete på sin födelsedag? Vilken present!

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards