Alla inlägg den 26 april 2011

Av madeleine karlsson - 26 april 2011 23:37


Och så sprang påsken förbi, bara sådär...


Jag är så förbaskat trött. Sovtrött alltså. Ständigt och jämt och det är så jävla jobbigt. Den här pollenallergin har tagit mig till en helt annan nivå i år. Det är sjukt. Jag är så trött att jag kan sova hur mycket som helst. Jag kan sova 10 timmar på natten, två timmar på eftermiddagen och ändå somna som en stock när det blir sovdags igen...


Vafan liksom.


Jag går ut och går för att jag tänker att jag ska bli piggare men det enda jag kan tänka på är min mjuka sköna säng. Jag äter allergimedeciner, tar ögondroppar och nässpray. Och jag känner inte så jättemycket av allergin förutom den här förbannade tröttheten. Inte ens i vintras, när det var mörkt hela jävla dagarna så kände jag mig så här.


I detta nu är jag så trött att jag mer än gärna skulle dänga ner huvudet i skrivbordet och somna in. Klockan är inte ens 12.


Grejen är den att jag liksom inte har tid att sova hela dagarna. Jag måste göra saker, plugga, läsa jättemånga böcker och söka jobb och en massa annat som man måste göra när man är vuxen. Jag orkar liksom inte läsa böcker nu för jag somnar efter några sidor. Så värdelöst!


Jag avskyr mina sjukdomar ibland, det gör jag verkligen för det är fan inte rättvist. Jag vill ju inte vara så här trött. Jag vill vara sprudlande och vårfräsch, inte röd i ögonen och täppt i näsan. Ge mig mitt liv tillbaka tack!



Utöver det: så känns det som att jag rullar fram och så har jag tappat bort min Majblommekrans... Jag har haft sönder Filles värmelampa och haft huvudvärk i ett dygn. Jag har lekt påskhare och varit på besök i Eskilstuna. Jag har ätit thaimat alldeles för många gånger och joggat för lite. Jag har köpt ett våffeljärn å ätit våfflor och jag har druckit kaffe på nymalda kaffebönor. Jag har haft ångest för examensarbetet och känt mig enormt stressad, skrivit ut 71 stycken 3-sidiga enkäter och lämnat dem på mitt gamla jobb. Jag har nästan skrivit klart min rest-uppgift och sökt mitt första jobb någonsin. Jag har sovit alldeles för jävla mycket och skjutit upp saker som jag inte borde skjuta upp. Jag har för första gången lagt en skrynklig och ostruken duk på mitt köksbord och spillt ner den. Jag har solat på balkongen och köpt 5 par nya tygskor. Jag har tackat klumpen för att den bjuder mig på semester och jag längtar till Mallis...

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards