Alla inlägg den 28 januari 2015

Av madeleine karlsson - 28 januari 2015 11:29

Det som möter en i spegeln varje morgon är ingen höjdare. Att sova går uruselt kan man säga. Det lämnar spår i form av dåligt humör, oändlig trötthet och irritation men också i form av mörka ringar under ögonen till exempel...

De senaste dagarna har jag börjat rota i sminklådan och plockat fram både det ena och det andra som länge legat undangömt. Använder oftast bara cc-cream, genomskinligt puder och en rougedutt. Nu jäklar hörrni är det andra bullar. Nu kör jag på allt som jag äger och har. Har köpt mig en vattenfast mascara och nu senast en grej för mörka ringar under ögonen... I need it!

Inhandlade också ett par färgade lypsyl. Det känns faktiskt bättre när man kletat på all skit och liksom färglagt sig själv. För på morgonen kan man inte säga annat än att man är svartvit, möjligtvis grå.

Det roliga i det hela är att man känner sig piggare men man ser inte piggare ut. Upptäckte det nyss när jag tog ett par selfies. Kände mig fräsch och ganska okej efter ännu en jobbig natt. Här är resultatet...


De mörka cirklarna må kanske inte vara mörka men de är fortfarande där. Ögonen ser sjukt trötta ut, typ som om jag inte sovit ordentligt på ett år... Haha! Ja herregud, försöka kan man ju men nä, det går inte att dölja den här inneboende tröttman.

Men så tittar man på den här underbara lilla varelsen, som på den här bilden är så lik sin morfar, och så skiter man i mörka cirklar, dålig andedräkt och sömnbrist.

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards