Alla inlägg den 2 augusti 2013

Av madeleine karlsson - 2 augusti 2013 23:35

Det har varit väldigt skönt att vara borta men det är minst lika skönt att få komma hem. Det är härligt att inte behöva bry sig om varken mat eller husrum när man är borta på semester men nu känner jag ett behov av att gå runt och plocka här hemma i lyan.

Jag känner ett behov av att plocka ur rena kläder som doftar gott ur tvättmaskinen och hänga dem. Jag känner ett behov av att gå runt med dammsugaren ett par varv och dra med dammtrasan över de välbekanta ytorna. Jag känner ett behov av att få krypa upp i min hörna i soffan med en tidning, fjärrkontrollen och en kopp svenskt starkt kaffe. Jag känner ett behov av att åka till affären och storhandla. Jag känner ett behov av att träffa mina nära och kära.

Nu när jag varit borta inser jag hur mycket jag tycker om att vara hemma. Att det är minst lika rart trots alla måsten. Det var underbart att åka bil hem från flygplatsen och inse hur vackert det är i det här landet. Vi har något att vara stolta över. Det är stor skillnad mellan Cyperns karga, otroligt torra landskap och vårat lummiga, frodigt gröna Sverige. Det bästa med att komma bort är att uppskatta allt man har här hemma.

Nu känner jag mig helt slut. Har tvättat, städat, handlat, packat upp och ringt telefonsamtal. Tog en smörgås nyss för magen knorrade. Nu tror jag att jag ska tvätta av mig resedammet och krypa ner i renbäddad säng. Inte dumt!

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards