Alla inlägg den 12 augusti 2013

Av madeleine karlsson - 12 augusti 2013 14:32

Jag är sjukt trött på det här nu! Alla salvor, doktorsbesök och utgifter. Jag är trött på att känna mig ful och ofräsch på grund av alla hudåkommor. Jag är otroligt trött på att inte kunna sminka mig eftersom huden är så torr och röd att allt bara smular och jag vill inte lägga ett jäkla öre mer på krämer och sånt. Jag har inte råd att köpa nya dyra saker varje vecka! Kan min kropp vara så god och förstå det?

Jodå det röda fnasiga på hakan under läppen blir bara värre. Allt jag smörjer på svider så jag blir tårögd nästan. Men så här om dagen, i ren desperation, tog jag ett varuprov från apoteket och smorde på. Ren magi!! Det var en otrolig lättnad för det gjorde inte ont. Det kändes svalkande och mjukgörande. Tyvär så var tuben yttepytteliten så jag insåg ju ganska snart att detta nog lär bli en dyr historia...

När vi var på flygplatsen köpte jag ett set med dag- och nattkräm samt ett serum men det kan jag inte använda nu. Det var inte heller helt gratis... Nåja nu åkte jag till apoteket där jag fick varuprovet och kollade in den här serien. Personalen sade att den fungerade väldigt bra (ja, vad ska de säga?) och vårdade huden. De rekommenderade den och jag satt där länge och kollade in alla tusen tuber och burkar... Det var inte riktigt så dyrt som jag trodde men det var heller inte billigt.

Jag köpte fyra av produkterna och nu ska jag testa och se om det blir bättre. Orkar inte se ut så här längre! Åtminstone så är det ju skönt att kunna tvätta och smörja ansiktet utan att det ska göra ont.

Märket heter Eau Thermale Avene.

Jag hade lite tur i alla fall, det var 20% rabatt på just de produkterna nu så några kronor billigare blev det...

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards