Alla inlägg den 2 juni 2011

Av madeleine karlsson - 2 juni 2011 19:29


Idag bokade jag och Korvbullen ett hotellrum nere i Halmstad. Den 3e augusti åker vi ner med mamma och pappa. Det känns oerhört bra för jag saknar syrran så mycket! Vi ses inte mer än ett par gånger om året nu för tiden...


Men det blir väl så här när man blir vuxen?? Jag träffar inte mina vänner så ofta heller. Alltid är det något annat som kommer emellan. Jag saknar dem också. Jättemycket och hela tiden. Men jag vet att vi alla har det ganska så bra även fast vi är på olika håll.



Jag har kikat tillbaka lite i bloggen och insett att mina dikter och skönlitterära inlägg helt har försvunnit. Jag tänker att jag har blivit skolad, upplärd och kanske till och med förstörd. Jag har tappat lite av mitt kreativa tänkande. Jag vill ha tillbaka det! Jag saknar att skriva långa fria texter om ingenting alls eller något jätteviktigt. Jag saknar att samtala fram en historia med och om någon som inte existerar. Det är frihet.


Jag var på kalas idag, där tittade jag i en bok om konst och insåg att jag nog behöver måla lite också. De här tre åren har styrt mig på ett sätt, jag har lärt mig oerhört mycket men också tappat en hel del av det som kallas glöd. Det som fick mig att söka mig vidare och framåt. Jag känner ett behov av frihet nu. Frihet att kunna skriva vad jag vill utan att någon behöver bry sig om rätt och fel. Att måla hör också dit, till friheten. Kanske ska jag på riktigt sätta igång med det nu i sommar när jag förhoppningsvis har tid.


Du underbara sommar. Jag ska försöka att inte ha någon som helst ångest över eventuell arbetslöshet. För jag vill inte tänka mera, bara vara.


Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards