Alla inlägg den 28 juni 2011

Av madeleine karlsson - 28 juni 2011 23:43

Den här staden bjuder på så mycket. Solnedgångar över öppna fält. Myggbett i mängder och svanar i vattenparken. Har man tur så får man sällskap av ett gäng rådjur när man är ute på promenad.


I den här staden äger sniglarna trottoarerna och man måste ofta gå i sicksack mellan de slemmiga varelserna för att undvika kladd under skorna. Duvorna hoar i trädtopparna eller lyktstolparna där uppe. Vad är det de säger egentligen? Det där dova ljudet som upprepas gång på gång på gång...


Säden på fälten viker sig följsamt när vinden smeker dess sträva yta. Färgerna suddas ut och allt blir till ett. Grodorna hoppar och skuttar, kväker och frodas. Det är deras tid nu.


Blommorna somnar och kapslar in sina färger tills solen åter går upp. Måsarna kommer till ro på en fotbollsplan. Skriken tystnar och allt blir lungt och stilla för en stund. De som annars brukar fotbollsplanen ligger nog tryggt i sina sängar och slumrar. Omedvetna om de nattliga aktiviteterna som försiggår där ute i den mörknande världen.


Det är fridfullt här och jag tycker om det.


 

Av madeleine karlsson - 28 juni 2011 22:00

Korvbullen ska åka bort på fredag och nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra då... När han är borta.


Visserligen är han nog bara borta till lördag kväll men ändå. Då har jag inte ens någon att prata med här hemma. Inte har jag pengar heller, annars hade man ju kunnat åka till Västerås och shoppat lite eller åkt hem till E-tuna och druckit ett glas vin på någon uteservering med vännerna (om de nu hade haft tid vill säga). Eller hälsat på hemma hos mamma och pappa eller något.


Nää usch jag vet inte alls vad jag ska sysselsätta mig med. Har varit hemma så mycket nu att det känns som om jag ska kräkas. Jag vill ut och göra saker, resa, besöka andra städer. Inte vet jag men jag vill inte sitta framför den här datorn och plugga mera. Trots det så är det ju det jag är tvungen till. Har man inga pengar så betyder det också att man inte kan åka någon stans. De pengar jag har undansparade skall delvis fortsätta vara sparade och delvis användas när vi ska ner till Halmstad i början av augusti.


Nä hörrni, det här blev man inte så mycket klokare av. Nu ska korvbullen ta med mig ut på promenad. Hej svejs!

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards