Alla inlägg den 20 juni 2011

Av madeleine karlsson - 20 juni 2011 22:19

Jo men jag har väl varit den husmoder som jag så gärna vill vara och bakat 42 minipajer. Det tog sin lilla tid men nu är de färdiga.



Dessa små raringar innehåller rödlök, tomat, fetaost och oliver.



Här ser vi brie och salamipajer. 


Det är ju lätt som en plätt att göra dessa små godsaker och väldigt smidigt att ha i frysen. Bra till picknicken eller buffébordet.



Jahapp, det får väl betraktas som dagens husmorstips då. God natt!

Av madeleine karlsson - 20 juni 2011 16:38

Ni vet hur man käner sig när man står framför spegeln ibland? Personen som visar sig där kan ju omöjligt vara den som står och tittar på. Det är ju helt omöjligt.


Inte fan är min mage så där stor, inte hänger den väl så där mycket över troskanten? Måste nog köpa större trosor, sådana där som sträcker sig ända upp till under armarna. Å gäddhänget? När uppstod det och hur? Jag som är så stark... Låren också, ska det inte vara ett mellanrum mellan dem? Mina är ju ihopklistrade, som vore de ett. Brösten, de enorma som ännu inte använts till det de är ägnade åt. De börjar dra sig neråt knäna nu. Undrar hur lång tid det tar innan de är där?


Ja, ni vet hur tankarna går...


Här om veckan så kikade jag in på en blogg som jag fann väldigt intressant. Nu tänkte jag dela med mig av den så att alla kan känna sig lite mer nöjda med sin kroppsform så som den är eller så som den blivit. Det var en fröjd att inse att de flesta är långt ifrån det som man anser är perfekt. Det vill säga platta magar och smala lår, armar utan gäddhäng och så vidare. Vikten är bara en siffra och det blir man medveten om när man tittar på dessa vackra kroppar. För det är faktiskt så att alla är vackra på sitt eget sätt. Läser man kommentarerna så är det många som skriver att de väger lika mycket och ser likadana ut men att de hatar sin egna kroppsbild men tycker att personen på bilden är vacker.


Är det inte konstigt hur vi fungerar?


Egentligen borde vi alla lägga upp ett par kroppsbilder  HÄR så att vi fattar att vi är ganska normala precis som vi ser ut.



Kika in där och få en feelgoodkänsla du också!

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards