Alla inlägg den 13 februari 2011

Av madeleine karlsson - 13 februari 2011 22:19

Oooh imorgon är det alla hjärtans dag, men det har väl ingen missat? Guuuud så rart! Jag har ju alltid älskat den dagen mer än alla andra dagar på året...


Imorgon har Korvbullen och jag gjort stora planer! Jojomensan, vi ska först uppvakta varandra på morgonen med en stor och härlig frukost. Jag ska steka hjärtepannkakor, duka fram finporslinet med de nyinköpta röda servetterna (med hjärtan på) och till det blir det scones som jag bakat i hjärtformade muffinsformar. Korvbullen ska få en nallebjörn som det står I love you på och en chokladask med chokladhjärtan i. Jag har önskat mig ett fång rosor, och en ask med chokladhjärtan i.


Efter frukost har jag bokat in en spabehandling åt oss båda och sedan ska vi bubbla lite i jacuzin och dricka champagne och titta varandra djupt i ögonen. Jordgubbar ska jag ordna också, ingen skumpa utan jordgubbar... Gärna doppade i choklad och kanske en klase vindruvor så att vi kan mata varandra så där sexigt som de gör på film.


Sedan, på kvällen så har vi bokat bord på väääääääääääääääääärldens mysigaste lilla restaurang där någon kommer att spela fiol medan vi äter den utsökta och skitdyra förrätten. Varmrätten består av fisk eller något som inte blir så "tungt" i magen. Efterrätten, den har jag tänkt att vi skulle äta hemma så jag ska nu ikväll förbereda chokladkakan som jag ska dekorera med sockerhjärtan och små silverkulor som jag hoppas att ingen av oss biter sönder tänderna på. Såklart så kommer jag också att strö ut rosenblad på sängen och tända tusen romantiska ljus i hela lägenheten. Naturligtvis så kommer det spelas någon lugn och romantisk musik ur högtalarna. Det kommer bli perfekt!




 






Eller kanske inte... Vi åker till Eskilstuna istället. (Men ett fång rosor skulle ju inte sitta fel) Haha. God natt med er tokstollar!

Av madeleine karlsson - 13 februari 2011 16:40

Jag testar att mobilblogga... Funkar det?

 

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards