Alla inlägg den 17 februari 2011

Av madeleine karlsson - 17 februari 2011 12:12

Det finns en nyhet här på bloggen, man kan lägga upp videoklipp. Jag är lite nyfiken men tänker att herregud ska Maddluren börja videoblogga nu? Hur gör man och varför gör man det?


Jag vet inte... Det här med att filma mig själv är ju ingen höjdare men jag skulle vilja testa funktionen på kameran, det går nämligen att filma med den men jag vet inte hur. Nåja, vi får se hur det blir med den saken. Det är i alla fall roligt att bloggplatsen utvecklas. Jag har ju hållit hus här i många år och det känns lite friare nu när man kan göra fler saker.


Ibland så har jag tänkt att jag ska byta blogg men sedan så tänker jag att det ska jag inte alls göra. Det är ju här jag bor. Allt gammalt som jag skrivit är ju fortfarande jag. Det är ju så det är och jag skäms inte för ett enda ord som jag skrivit genom åren.


Jag stannar!



Av madeleine karlsson - 17 februari 2011 00:26

Nu ska ni få se något bedårande. Fille är alldeles utsagen, jättetrött och ligger på sin bästa plats, nämligen stenhögen som vi startegiskt placerat i hans favorithörna. Ja vi har placerat dem där för att hindra honom från att ligga och stirra in i samma hörn tre veckor i streck och det fungerar faktiskt.


Det syns inte så bra här men han ligger upphöjd på stenen och alla ben och huvudet liksom hänger ner från alla sidor och han ser så himla rar ut. Verkligen avslappnad!


Så här ser det ut ovanifrån. Och ja, så här sover en sköldpadda... Med huvudet på stenkudden.


Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards