Alla inlägg den 16 februari 2011

Av madeleine karlsson - 16 februari 2011 23:49

Det har varit en bra dag på många sätt och vis! Jag har fått enorma mängder post, just idag och det är så hima roligt! Bra post, inte en massa räkningar och annan skit utan riktig hederlig snigelpost.


 


Mormor, mamma och pappa hade skickat paket till mig och Korvbullen. Två stycken fick jag hämta ut uppe på Ica Bengtsson. I dem fanns det både choklad och geléhjärtan och fina ord men redan där så kände jag att min diet sprack!


 


Sedan när jag kom hem så låg det två kuvert till mig på hallgolvet. Det ena var från min vän M, hon hade skickat ett vykort och en urriven tidningssida, en annons som hon tyckte att jag skulle läsa. De söker nämligen sommarvikarier på DN i sommar... Tack snälla du som tänker på mig och bemödar dig med att skicka den till mig. Jag blev jätteglad!

I det andra kuvertet låg invaliditetsintyget och bara väntade på att bli ifyllt. Jag har gjort det nu. Jag har noggrannt fyllt i alla rader och kryssat i alla rutor, beskrivit mina krämpor och smärtor.

Dock så stod det att Folksam vill ha röntegenutlåtanden också så jag fick ringa tillbaka till Mälarsjukhuset och den kvinnan som skickade mina journaler och fråga om dessa fanns med där. Det gjorde dem inte såklart eftersom jag inte hade skrivit det i brevet. Då frågade jag om man var tvungen att skicka ett till brev om begäran av journaler. Det var man tvungen till isåfall men så sade hon att det skulle jag inte behöva drabbas av för det var dåligt av försäkringsbolaget att de inte talat om det för mig så hon skulle helt sonika skicka dem som rekommenderad post och inte via deras ekonomiavdelning. Annars hade jag varit tvungen att betala två gånger för att få ut alla handlingarna. Hon var mycket trevlig och det gör mig glad.


   


Bara för att jag hade en sådan himla fin dag och kände mig så glad idag så bakade jag en ananaspaj, en sådan som mormor brukar göra och den smakade gudomligt! (Ja, min diet går åt helvete den här veckan! Riktigt jäkla onyttig har jag varit hittills. Fy mig!)


 


Skolarbetet då? Hur går det med det? Njaa, sådär skulle jag väl vilja säga. Jag har läst KP idag och förundrats över hur barnslig man är när man är 12. Jag har läst om kameror och fotograferingens historia och imorgon är det dags att skriva en massa. Deadline på Fredag... Jag känner mig stressad fast ändå inte. Jag vet att jag kan!


 


Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova bort alla kalorier...


 

Den här päronhistorien från Naturdiet är verkligen inget som jag rekommenderar, den är faktiskt äckligare än Kaffelatten!





Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards