Alla inlägg den 12 augusti 2014

Av madeleine karlsson - 12 augusti 2014 16:10

Jag vet inte hur jag ska undvika att gå tillbaka till Åhlens och köpa den där bedårande lilla miniomlottkoftan i grått eller vitt typ imorgon...

Alltså hur mycket fina små babykläder finns det inte?? Jag blir tokig! Det är livsfarligt att gå och titta, speciellt nu när jag är luspank och Bullen i princip har hur mycket kläder som helst att ha på sig den första tiden. Men så var det den där koftan... Jag fingrade på den bra länge. Sååå himla fin! Vit eller grå med knappar i sidan, tunnstickad och kostade bara 99 kronor. Ångrar lite att jag inte köpte den men tänker att jag nog måste inventera alla små minikläder först innan jag handlar något mer. Stackars lilla Bullen, jag kommer väl byta kläder på dig stup i kvarten...

Passade på att kika på "inredningshyllan" på barnavdelningen och där hade de också lite fina saker. Djurkuddar och vimplar. Tänker att jag måste ha nåt sånt och ställa i hyllan och hänga på väggen. Vimplar kan nog bli fint där inne sedan. Måste få dit vaggan först bara så jag får en bild av hur mycket plats som blir kvar. Tänker mig också eventuellt ett större gosedjur som kan sitta högst upp på bokhyllan med benen hängandes ner över kanten. Det fanns dock bara typ barbapappor på Åhlens å det vill jag inte ha. Jakten fortsätter!

Nä, jag köpte inget till Bullen idag men däremot fyra nya knytlinnen på H&M:s rea. Kostade nästan ingenting och jag tyckte faktiskt jag var värd dem. Nu kan jag gå knuten nästan varje dag. Tänker också att det funkar sedan när jag ska amma. Bara att knyta upp linnet å dra upp det på ena sidan. Praktiskt! För det där med amningsvänliga kläder börjar jag också tänka på nu. Men det kanske man märker bättre sedan vad som funkar och inte?

Det börjar närma sig med stormsteg nu. Bara lite över sex veckor kvar. Det märks, börjar bli riktigt obekvämt att spatsera runt och bära saker och sådär. Sammandragningar i nedförsbacke är en ny grej... Dessutom så kickar Bullen runt där inne samtidigt och man känner att den på nåt sätt knölar ner sig i bäckenet. Det är ju bra iofs för det är ju där den ska ligga. Men bekvämast är det att bara sitta still. Nya upplevelser varje dag!

Måste bara visa en bild på de sötaste små strumporna jag någonsin sett. Svärföräldrarna köpte med sig lite babykläder från New york när de var där förra veckan. Bland annat då de här strumporna. De är så små att det nästan är overkligt. De passar tup på mitt pekfinger. Dör lite inombords när jag tänker på en nyfödd Bulle iklädd dessa. Herregud! Så sött!



Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards