Alla inlägg den 15 augusti 2014

Av madeleine karlsson - 15 augusti 2014 18:14

Idag är jag helt plötsligt ett år äldre än igår. Kan inte låta bli att tänka på mamma som, för 31 år sedan, låg på Eskilstuna lasarett och födde mig. Nu är jag gravid och ska snart få vara med om att föda själv. Skapa ännu en födelsedag för oss att fira.

Ja det är alltså min födelsedag idag och den känns totalt oviktig. Har knappt ägnat den en tanke förrän igår då jag kom på att jag kanske skulle köpa en tårta åtminstone. Det gjorde jag också, på ICA Maxi...

Har städat hela förmiddagen och ätit en tråkig pytt till lunch. V var här med present och om en stund kommer svärföräldrarna. Sedan blir det firande av mig och syster (som fyllde i förrgår) med släkten i Tuna på söndag. J kom hem med fina blommor till mig och familjen har ringt för att gratulera.

Bullen knölar runt där inne, gratulerar på sitt eget vis, och just nu känner jag mig faktiskt helt slut. Vaknade fem imorse. Har haft ont i bäckenet och utsidan av låren hela natten och vaknat vid varje vändning. Så himla oskönt. Det betyder alltså att jag varit vaken i ca 13 timmar nu. Lovely!

Alltså man ska ta vara på det här med att fylla år när man är liten för charmen avtar liksom ju äldre man blir. Nu innebär det ju faktiskt mest jobb. Det ska städas innan man får besök och fika ska fixas å man ska va fin och utvilad och... Ja, allt sånt där slapp man ju när man var liten. Då var det bara att sätta sig till bords och inkassera paket (Helst sådana som var inslagna i leksaksaffärspresentpapper!). Det var klart bättre förr! ;)

Näni, nu ska jag väl sätta igång med att förbereda kaffe, duka fram tallrikar å kaffekoppar och leta rätt på tårtspaden...

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards