Alla inlägg den 14 augusti 2014

Av madeleine karlsson - 14 augusti 2014 21:56

Så var det kväll igen och jag sitter här med ont i fogar och annat. Man får lida lite för att man varit igång en hel dag.

Åkte med J:s syster till Uppsala i förmiddags. Vi hade ärenden i diverse butiker. Skönt att kunna göra allt på samma ställe. IKEA levererade en badbalja och knallgula lådor till Bullen. Måste sätta igång med att organisera alla kläder nu. Blir tokig av den oordning som råder i sovrummet just nu.Fyllda kassar och lådor överallt.

Gick in på Babyproffsen och hörde mig för om hur det går med vagnen. Nu fick vi ett preliminärt leveransdatum v 36-37. Alltså kommer det att dröja cirka fyra veckor till innan vi får hämta hem den. Känns som en evighet! Vill ju övningsrulla den och testa alla finesser så att man inte står och ser dum ut när man väl ska använda den.

Letade efter nån ny svart trikåkjol också men hittade ingen. Verkade helt kört. Har två men de är båda urtvättade vid det här laget och håller inte heller formen. Avskyr tighta saker som blir stora och säckiga efter en stunds användning. Jaja, tänkte att jag får väl hålla till godo med det jag har så länge. MEN i eftermiddags så behövde jag åka ner till apoteket på stan och kom på att jag ju faktiskt fick ett presentkort av systeryster i för tidig födelsedagspresent här om dagen. Kanske skulle man kika där? Sagt och gjort, jag "kilade" ner och hittar till min stora förvåning två stycken! En grå och en svart. Tog två linnen också och räknade ut att presentkortet tillsammans med rabattkupongerna jag hade skulle täcka summan. Går till kassan. Då börjar expediten prata med mig om allt mellan himmel och jord (Att kjolarna var så sköna och inte skulle sitta åt eller skava, att det var så härligt att bli äldre osv osv) så jag alldeles glömmer bort att använda presentkortet. Suck! Hade inte jättemycket pengar på kontot och jag hade absolut inte tänkt lägga 400 kr av dem på kläder till mig själv...

Kom på att jag glömt använda presentkortet precis när jag slog ner arslet i bilen för att åka till ICA och köpa tårta. Jaja, inget att göra något åt. Kassörskan var ju trevlig i alla fall.

Men det är verkligen så att den här gravidhjärnan inte kan fokusera på mer än en sak i taget. Hon pratade ju bort mig totalt och hade säkert kunnat lura på mig både det ena och det andra utan att jag märkt nåt. Jösses så segtänkt man är.

Sitter fast i soffan nu. Har ont nästan precis överallt och kan knappt resa mig upp, än mindre gå. Har haft sammandragningar hela dagen när vi vandrat runt. Bra övning! Så trist bara att man inte kan använda kroppen som man vill. Är helt slut efter några timmars aktivitet. Som jag längtar efter ordentliga promenader och joggning!!

Bullens mamma och badbalja.

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards