Alla inlägg den 18 februari 2009

Av madeleine karlsson - 18 februari 2009 23:45


Jag vill inte gå och sova!! Känns meningslöst och väääldigt obekvämt!!



*suck*

Av madeleine karlsson - 18 februari 2009 20:41


På en stol såklart!!!


Duschproblemet är nu mera löst! Pappa kilade över med en stol idag som jag kan sitta på i duschen. Jag tackar den som byggde huset jag bor i. Duschen är perfekt för detta ändamål. Jag kan dessutom lägga gipsklumpen i högläge på toalettlocket under tiden jag duschar. Skiitbra!!!

Mormor köpte påsar på apoteket att fästa över gipset. Riktiga kalasgrejjer detdär och gör så att man slipper vara orolig över att gipset ska lösas upp...


Jag kunde till och med raka benet... Fantastiskt... Detta får mig att fundera över hur fasen det gipsade benet ska se ut när jag får av gipset om sex veckor... Hahahaha, det lär vara hårigt!! Påminn mig om att jag ska ta en bild innan jag rakar bort det. :P


Jag slapp som tur var operera mig! Jag satt som på nålar imorse och väntade på att de skulle ringa men det var aldrig någon som gjorde det så nu slipper jag bli uppskuren och ihopspikad. :) Sicken lycka!!

Jag vaknade inatt och var helt förstörd. Jag tyckte allt var skit och ont hade jag å orolig över operationen var jag. Jag grät som aldrig förr en stund i ren ilska över den förbaskade jävla isfläcken på tågstationen!!! Sedan somnade jag nog av ren utmattning. 


Det är inte direkt någon höjdare att ligga rakt upp och ner i flera timmar i streck i sin säng utan att kunna vrida sig åt varken det ena eller det andra hållet. Man sover inte så mycket, bara nån timme i taget. Det är rätt jobbigt och det känns inte alls lockande att krypa ner i sängen minsann... Mest känns det som en plåga.


Nu ska jag sitta här och njuta av den nyduschade känslan en stund. Plockade till och med ögonbrynen och lade en ansiktsmask. Man måste försöka pyssla om sig lite.




Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards