Alla inlägg den 22 februari 2009

Av madeleine karlsson - 22 februari 2009 18:09


Helgen har varit bra. J har varit här och hållit mig sällskap. Han hade med sig en bok på 900 sidor så nu har jag att göra. :)


Vi har mest gjort ingenting, ätit mat, semlor och choklad. Jag måste nog hoppa ett par rundor extra med kryckorna varje dag om jag inte ska se ut som en övergödd elefant efter de här sex veckorna... Usch!!


Snön har fallit hela helgen så nu är världen vit och slaskig. Ett ännu värre kryckväder tycker jag. Nu ser man inte ens de isfria partierna så att man vet vart man kan sätta den hela foten... Typiskt.

På Onsdag ska jag försöka ta mig, med hjälp av mamma och en buss, till skolan. Det känns redan som om jag missat en massa och paniken växte en del när jag läste om allt som skulle göras... Nåväl det får lösa sig som det löser sig liksom. Jag kan inte göra mer än mitt bästa.


Snart har det gått en hel vecka sedan min lilla olycka. Det känns skönt och det betyder att det bara är två veckor kvar tills jag får byta gips och då har halva tiden redan förflutit. Jag lever på delmålen!!

Jag försöker stödja så mycket det går på klumpen så att jag snart kan börja gå på den. Då kommer allt att bli betydligt bättre och lättare. 



Nä nu ska jag spela ett parti Betapet! J har fixat och donat så att det åter går att spela på min dator. :)

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards