Alla inlägg den 12 mars 2009

Av madeleine karlsson - 12 mars 2009 10:08


Vaknar halv sex imorse av att jag ligger och snyftar. Höger arm har gått av är det första jag tänker! Någon sitter och böjer av min arm och drar i senorna och musklerna! Jag tar mig på armen...allt är som vanligt men det gör så fruktansvärt ont!

Det spänner och värker och drar och smärtar nåt så hemskt att jag inte kan ligga still. Det är nästan likadant i höger arm. Jag försöker massera men det känns inte ett dugg bättre så jag sätter mig upp. Smärtan börjar svagt i fingrarna och molar sedan upp genom underarmarna till överarmsmuskulaturen och sedan ner bak i nacken/skulderbladen.


Tar mig ut i köket och hämtar en värktablett. Den har, fyra timmar senare, inte trollat bort smärtan helt... Jag har fortfarande värk.


Givetvis vet jag vad detta beror på: Kryckorna!! Ondast har jag i vänster arm som är den armen jag har stött mest på i tre och en halv vecka. Fingrarna har krampaktigt hållit runt ett hårt plasthandtag och armarna har varit mina ben... Nu känns det som om armmusklerna talar om att de inte längre vill hoppa runt med kryckor. Känns som allt är inflammerat eller nåt och musklerna nu är varfyllda bölder som när som helst kan spricka upp.


Så ont som jag hade i natt har jag nog aldrig haft. Inte i en arm i alla fall. Så sjukt obehagligt! Tyvär armar så måste ni hänga med mig och kryckorna i några fler veckor... Så ni får helt enkelt sluta upp och sura, friska till er å låta mig slippa smärtan. Tack! 



Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards