Alla inlägg den 18 maj 2011

Av madeleine karlsson - 18 maj 2011 12:29

Jag har inte duschat sedan i förrgår. Mitt hår är äckligt och den blonda utväxten gör att det ser ut som om jag inte tvättat det på minst en månad. Men det har jag.


Under armarna börjar jag väl snart kunna fläta håret och ögonbrynen ska vi inte tala om. Jag är helt enkelt ett äckel! Det är vad det här examensarbetet har förvandlat mig till. Jag finner ingen mening i att duscha, klä mig i något rart, sminka mig å piffa till håret när jag ändå inte har tid eller ens tar mig ut ur mitt fort. Jag sitter klädd i linne och trosor omringad av böcker, oändliga högar med papper, resultat, mer böcker, mappar, block...


Och jag känner mig så äcklig!


Mest tycker jag synd om korvbullen som kommer hem till något så eländigt efter en dag på jobbet. Jag har inte ens lagat mat. Jag har köpt korvar å potatissallad och grönsaker så att jag ska slippa laga mat. Hör ni vad det är jag säger??? Det här är ju helt sjukt! Nu sitter jag och suger i mig en chokladshake från Allévo för att jag inte vill laga mat. Det gör mig stressad. Det känns som om värdefull tid går åt till sådana triviala saker när den borde läggas på det viktigaste just nu. Examensarbetet!


Ska jag vara helt ärlig så är jag så jävla trött på att sitta instängd här och ruttna bort, brottas med sina tankar och det här med om man gör rätt eller fel. Grotta ner sig i böcker om det ena och det andra som man inte förstår sig på. Jag vill aldrig mer skriva ett examensarbete!


Idag har jag i alla fall dammsugit, tvättat av lite på köksbänken och i diskhon, tvättat överkastet som jag naturligtvis färgade ner med svart bläck när jag hade träsmak i röven och lade mig på sängen för att skriva istället... (Färgfläcken blev för övrigt värre av att tvättas) Min plan är också att färga håret och noppa ögonbrynen så att jag kanske ser ut som en människa igen när korvbullen kommer hem. Jag ska nog duscha också! Jag är värd det. Hahaha herregud!

Å sedan har vi middagen? Det blir rester från igår, korv och potatissallad. Mums....


Ja, ungefär så här ser mitt liv ut tills jag är färdig. Förhoppningsvis är det snart för jag orkar inte mer. Man blir knäpp, galen och alldeles äcklig!


Ja, ni ser ju själva, vilket äckel hon har förvandlats till!

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards