Alla inlägg den 15 maj 2008

Av madeleine karlsson - 15 maj 2008 15:20

Jag har funderat på en grej...


Varje gång jag går in på min blogg å kikar lite hur det ser ut så blir jag liksom nästan deprimerad. (Blir ni åxå det?) Den är så grå och tråkig.

Visst, jag är lite grå och tråkig och sådär men det ser för dystert ut alltså. Jag lär ju definitivt inte locka hit några nya läsare på grund av "layouten".

Nu när jag dessutom har sökt till Textdesignprogrammet på högskolan så kan jag ju inte gå runt och ha en sådanhär opersonligt grå blogg. Det går bara inte. Så nu tänker jag igen?!! be om tips och starta upp en ny omröstning.

Ni får välja helt eneklt. Ska jag ha det såhär grått och tråkigt eller ska jag försöka göra om lite? Jag är inte så haj på hur det fungerar men det kan man väl alltid lära sig.

Egentligen skulle jag vilja flytta min blogg till en blogg där man kan ladda upp obegränsat med bilder och pyssla lite med dem, slänga dem åt höger eller vänster å sådär. Det finns ju en massa grejjer man kan göra på andra bloggar som ser snyggt ut men det finns inte så många valmöjligheter här känns det som. 



Nä ni, det får ta å bli nån ändring på dethär....  

Av madeleine karlsson - 15 maj 2008 15:14

Jag fick en glad överraskning när jag gick in på kents hemsida imorse.


Självaste Håkan Hellström ska vara "förband" till Kent i sommar när de kommer till strömsholmen! Hur jävla bra är inte det då? Det innebär iofs att jag måste ta å ladda ner hans nyaste skit å lära mig det för jag avskyr att gå på konsert utan att kunna ett ord ifrån texterna...

Så om någon vet vad hans senaste skiva, som han säkert lär spela låtar ifrån heter så kan ni väl vara gulliga å säga det till mig? 


Jag hoppas ju såklart på att han kör en massa gamla underbara låtar. Kom igen Lena bloand annat bara för att jag totalt älskar den snabba delen i slutet, ni vet den som börjar med: Jazzhusetärfulltavtrixochcocacolachicksåkicks??? Den är ju bara såååååååå bra! Dessutom vill jag höra vi två sjutton år, jag var inte gjord för dessa dar och såklart ramlar.

Japp, där har vi önskelistan! Hör du det Håkan? Jag vill höra de låtarna den tolfte Juli!!!!


Nåväl, det kan nog bli sjukt bra detdär. Ser ut och bli den endaste konserten som Maddluren får gå på i sommar... :( Dumma semesterperioder.... 

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards