Alla inlägg den 20 maj 2008

Av madeleine karlsson - 20 maj 2008 21:44


Sommaren närmar sig och snart ska jag gå på bröllop igen. Mitt andra i ordningen. Det ska verkligen bli jättekul om det inte vore för en sak...


FINKLÄDER


Jag verkligen avskyr att klä upp mig. Jag har liksom inte rätt sorts kropp för det. Tuttarna är för stora, magen är rund och mina breda ankfötter får knappast plats i ett par nätta skor med hög klack... Ja jag verkligen avskyr att leta upp kläder som ska kännas och vara "lite finare" än vanligt. Jag ska ju trots på bröllop men liksom dethär med sidenkjolar och spetsblusar och korta eller långa smala klänningsfodral funkar ju liksom inte.


Dessutom vill jag ju klä mig i något som känns som jag. Knälång kjol å högklackat känns inte direkt rätt. Jag vill ha nåt mer bohemiskt fast fint liksom. Förstår ni? 

Jag hade tänkt mig någon brun lite längre klänning å kanske en sjal och turkosa smycken. Något sådant som jag tänkt mig tycks dock inte finnas i denhär staden. De enda fina klänningarna som finns i sådant skönt tyg jag vill ha är utan axelband. Hey, ska jag binda upp tuttarna under hakan så att de sitter där de ska eller?? Nej det fnkar inte så bra med axelbandslöst när man har stora tuttar. Blääääää för finkläder!


Nä jag vet inte alls vad jag ska ha på mig. Jag kommer säkerligen att fälla lika många tårar över att jag inte hittar något att ha på mig nu som inför det förra bröllopet jag gick på. Får nästan panik bara jag tänker på hur många gånger jag måste stirra på min kropp i en provhyttsspegel med alldeles för kraftig belysning. Usch usch usch!



Förresten så såg jag på du är vad du äter igår och nu jäklar har jag tagit mig i skinnet igen efter en tids depp över att inga kilon rasat av mig trots mina ändringar. Jag har bestämt mig för att prova lite utav denhär GI-metoden... Skippa så mkt pasta å potatis å sånt som det bara går. Dessutom har jag gett mig i kast med några nya tabletter från apoteket. Liposinol heter dem och skall samla upp fettet från maten man ätit och föra det ut den så att säga nturliga vägen... Dyra tabletter men jag är villig att prova det mesta för jag vilöl verkligen gå ner i vikt. Inget tycks dock fungera... Dessutom ska mamma jag och syrran köpa varsina två stavar och börja med stavgång uppe i spåret. Hoppas det ger någon effekt någon gång... Trött på dethär nu faktiskt. Över ett halvår har gått och jag är lika tjock iallafall. Värdelöst!



Ne nu ska jag koka mig en stor mugg te och rensa kroppen på diverse onyttigheter.


Kram 

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards