Alla inlägg den 22 augusti 2008

Av madeleine karlsson - 22 augusti 2008 16:34

Jaa såhär blev det. Det spelar ingen roll om jag kanske passar i det, det var inte så jag ville ha det. Denhär gången heller. Baaah! Ska fan klippa migsjälv nåsta gång!




Av madeleine karlsson - 22 augusti 2008 15:01

Imorse såg jag mig i spegeln, precis som alla andra mornar.

Jag såg ut som ett troll!! Å då menar jag inte ett sådantdär fint troll med ett stort burrigt hår utan ett troll som såg ut att ha stått i ett regnväder i ungefär ett dygn. Håret var så platt och så fult att jag knappt kunde tro att det var mitt.


Nåväl tänkte jag, jag har lite pengar från födelsedagen och jag är ledig idag så jag får helt enkelt jaga rätt på en klipptid.


Kruxet var det att min älsklingsfrisör nu har flyttat. Hon har öppnat en annan salong som inte alls ligger nära så jag visste att jag igen!!! skulle f¨bli klippt utav en okänd människa som inte känner mig eller mitt hår. Det tog emot lite men samtidigt så tänkte jag att det nog inte kunde bli värre än så som det då var... Dessutom börjar ju jag i skolan på måndag och då vill man ju se lite fräsig ut iallafall.



Sagt och gjort så tog jag min röda springare och cyklade ner till stan. Jag stegade in med bestämda steg i frisörtudion och fick genast en tid. Som vanligt så får man förklara hur man vill bli klippt och återigen så sade jag  att jag inte ville ha någon pannlugg!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag visade till och med med mina händer hur jag INTE ville ha det och gissa hur det ändå blev????


Jag menar hur pedagogisk måste man vara för att frisörerna i dagens samhälle ska förstå hur man vill ha eller inte ha sitt hår????? 


Hon började bra med att klippa av luggen på snedden precis där ögonbrynet slutade. Lagom långt eftersom mitt hår växer som ogräs i ett grönsaksland. Men där måste något ha gått snett!! Bokstavligt talat. Luggen blev helt sne så hon började då att putsa på den. Där någonstans gav jag upp, det föll mer och mer lugghår framför mig och jag hade god lust att ställa mig upp och skrika. Det gjorde jag inte, den här gången heller!

Vips så hade jag en *trumvirvel* pannlugg, igen! Nu börjar ni läsare bli vana vid dethär haha men jag blir så jävla irriterad. Hör de inte vad man säger? Eller vill de bara kapa av så mkt hår som det bara går? Jag fattar inte!


Dethär är ungefär den fjärde personen på den salongen som inte fattar vad jag snackar om. Jag blir så himla trött. Nästa gång måste jag gå till en annan salong till ännu en okänd frisör. Det kommer att ta emot. Kanske ska jag sluta klippa mig helt och se ut som ett regnvått troll istället? Jag vet fan inte vad som är bäst. 


Nu har jag iallafall slängt i lite färg i kaluffsen och ska tvätta om det och styla det så som jag vill så får vi se hur slutresultatet blir. Ni får väl se nån bild sedan eller så. 




*suck*



Av madeleine karlsson - 22 augusti 2008 00:18


Usch! Jag såg nyss den nya tv-reklamen från MQ (Klädkedjan för er som inte har koll...) med självaste Brolle i huvudrollen.

Men snälla!! Vad har de gjort med honom? Varför har de försökt spöka ut honom till något som han inte är? Eller är det mannen själv som har bestämt att han ska se ut så? Något sliskigt lila och dessutom så sjunger han en låt som låter som en kass zynthschlagerlåt!!! Han har höjt sin röst å skippat dendär sköna låga tonen och hörde jag rätt? Sjunger han beep beep i slutet?


Men hallåååååååååååååå????? 




Nää det finns ingenting kvar av den gamla goda Brolle Jr som jag tyckte så mkt om. (Ja faktiskt) Han är inte längre dendär kraftigt byggde karlen med den speciella frisyren och den djupa underbara rösten. Nej nu har han förvandlats till Elin Lantos pojkvän!!???, sjunger på svenska, gått ner en massa i vikt och slutat klä sig som en skitig lantbrukarman i cowboyboots å fräscha vita linnen. Å så ska han inte få sjunga i sitt tonläge heller???



Nej usch, detdär var det hemskaste jag sett på bra länge! Nästan värre än flygplanskrascher, missade OS-medaljer och en kass lön i lönekuvertet!






Brolle, come back!!! 

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards