Alla inlägg den 9 september 2011

Av madeleine karlsson - 9 september 2011 10:15

Okej, när jag tog på mig ett par strumpbyxor för en stund sedan så kom jag på att jag länge, länge har undrat över en sak. Varför är det så att om man köper strumpbyxor i alla storlekar, typ, över Large eller 40/42 så har de liksom dubbelsömmar i röven?


Vad är grejen?


Ni tjejer vet vad jag snackar om, i alla fall ni som köper stora strumpbyxor. Man tittar på olika sorter och letar efter sin storlek där bland hyllorna. Jag tillhör dem som inte vill ha två sömmar på rumpan och därför försöker jag leta efter sådana med bara en söm, de sitter liksom bäst. I alla fall så kikar man igenom storlekarna och på alla, upp till typ Large så är det en söm men därefter, på samma sorts strumpbyxa så förvandlas dem och får två sömmar. Ofta är också resåren högst upp mycket bredare. Och hey, jag fattar att resåren kanske ska vara lite bredare för bättre stöd å så att de sitter uppe ordentligt men asså även vi tjockisar måste väl kunna köpa strumpbyxor med bara en söm?


Det är faktiskt så att även vi som är lite tyngre tycker om att klä oss i tighta kläder, kjolar och sådant och jag vill faktiskt inte att min fina rumpa ska vara randig. Det är inte snyggt! För er män (om det är någon sådan som läser) så vill jag bara tala om att tvåsömmade strumpbyxor har sömmarna placerade på ett sådant sätt att de hamnar mitt på vardera skinka och syns således igenom allt.



Varför är det så här? Någon som vet? Det kan väl ändå inte ha med konstruktionen att göra? Man borde ju givetvis kunna göra ensömmade strumpbyxor i vilken storlek som helst... Vissa strumpbyxor är ju både stora och ensömmade så vad är problemet här? Har de gjort något test hos kvinnor? Vill vi ha två sömmar verkligen? 



 

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards