Alla inlägg under augusti 2008

Av madeleine karlsson - 17 augusti 2008 23:57


Tittade igenom en massa bilder och ja dethär är nog den sötaste rumpan som jag någonsin sett. Den tillhör min sambo faktiskt. Fille heter han och jag har förmånen att få se den varje dag... :)



Vilken lyckost jag är! 

Av madeleine karlsson - 17 augusti 2008 23:42

Just nu ser jag en ung skitsnygg trummis med randig tröja på tv. A det e fan hett asså. Jävligt hett!!!




Jag vill åxå ha en trummis i randig tröja!  

Av madeleine karlsson - 17 augusti 2008 22:53

Här är de, de ni ska akta er för... hahahaha



Av madeleine karlsson - 17 augusti 2008 21:34

Gårdagen var ju minst sagt underlig...



Innan du läser vidare så ta en titt på denhär länken...

Billy



Tittat färdigt? Ja då får du fortsätta läsa.


Alla som är från denhär staden vet att i helgen så pågick Å-festen. Årets stora event här i Eskilstuna. En händelse som brukar bjuda på dålig musik, korvstånd, fulla människor och ett urtjusigt fyrverkeri. Så var det även iår.


Fredagens festiviteter på stadens torg var ju inte mkt att hänga i julgranen direkt men lördagen blev en riktig godbit... på något vis. Kanske inte helt en positiv godbit men definitivt en minnesvärd en... Ni kommer att förstå om en stund.


Lördagen började här hemma i min lilla lya med lite alkoholhaltiga drycker, sällskap och sång i massor. Därefter bar det ner till strömsholmen för att skåda de mäktiga fyrverkerierna. Dessa var en halvtimme sena så vi höll på att frysa ihjäl, jag och syrran. Detta botade vi såklart efter strömsholmens pang-pang på rockbaren med lite cider och öl. Det värmde fint.... :)


På rockbaren bjöds det hårdrock av ett band som jag inte minns. Contrast är för övrigt inget hyvens ställe att ha rockkonserter på... Alldeles för litet och kompakt. Självaste Kent-trummisen Markus Mustonen ärade Eskilstuna med en visit och stod tätt bakom mig i toalettkön. Jag funderade ett kort ögonblick på att gå in på hans toalett efter honom, stjäla toarullen och sälja den på E-bay... Hur mkt tror ni jag skulle fått för den?


När vi lessnat på det dåliga draget och den tjocka 50-åringen som försökte lägga in en stöt på mig så drog syrran och jag oss vidare till strömsholmen där det skulle bjudas på Ebba-grön covers och ett hyllningsband till självaste Ozzy Osbourne.

Ebba Grön bandet var riktigt bra och vi sjöng alla med i Die Mauer och Staten och kapitalet. (Som jag en gång kunnat spela på min numera dammiga gura...)


Ozzy Osbourne bandet var säkert också bra, om de bara hade höjt lite på micken. Man hörde nämligen inte vad snubben sjöng. Hans vita brallor som var ihopsnörpta där fram på något vis satt inte direkt som en smäck... Det gjorde inte saken bättre att han inte hade några kalsonger på sig... Ni får själva föreställa er den bilden... :P hahaha


Jag hade inte tagit någon närmare titt på spellistan över helgens musikaliska akter men syrran höll ordning på det. Ja på det som vi ville se iallafall....


Förra året så minns jag att vi var på en konsert med ett band vid namn Billy. De såg alla lite lagom gay (Bögiga) ut och alla hade använt sig av samma hårblondering... Två av bandmedlemmarna såg ut som Danny kopior och jag ville mest kräkas över Per Gessle coverlåtarna som de spelade.Naturligtvis så lyckades jag få tag i en skiva som de efter konserten slängde ut till sina fans och "fans". Den sög ordentligt men syrran och jag kikade då in deras hemsida och fick oss några goda skratt. Vilka sliskiga ungdomar! Eller var de verkligen ungdomar? Ungefär femtio procent av bandmedlemmarna hade en oidentifierbar ålder. Speciellt sångare som såg mest gay ut av de alla där han struttade runt i tajta små jeans....


Tydligen så hade detta Billyband även fått äran att spela på strömsholmen även detta år...



När klockan närmade sig två och Ozzybandet hade spelat sin sista ton så gick vi till en av bajjamajjorna vid åns kant. Medans folket strömmade ut från området och syrran var på toaletten så kom det fram en mystisk man med blonderad kaluffs som han strykit lite för pannan där hårfästet började krypa uppåt... Han kändes bekant på något vis men såg inte alls ut som någon vanlig eskilstun-bo. Han såg ut att ha smink vid ögonen precis där skrattrynkorna började framträda. Där samlades små kluttar av vad som såg ut att vara foundation med aningens puder.

Han kom fram till mig, tog mig i hand och presenterade sig, tror han hette Daniel faktiskt. Han lät som en magiker så min första tanke var att han skulle trolla av mig ringarna som jag inte har. (Yes! tänkte jag och var för en gångs skull glad över att vara singel och dessutom ogift/oförlovad.) När jag frågade om han var magiker så sade han att han kunde trolla hem mig till honom... Vilken charmknutte! NOT! Raggningsrepliker är det mest avtändande som finns, så snälla skippa dem!

Nåväl när jag stod där framför denna man så lade jag märke till ännu en icke eskilstunsk sak. En glansig kortjacka med namnet Billy på. Då slog det mig! Han spelade i bandet Billy som jag och syrran sett förra året på samma festival. Precis när syrran kom ut från Majjan så kom ännu en bandmedlem från detta sliskband. En ung man med pop-frisyr och likadan jacka. Han gick såklart fram till syrran och jag skrattade och förklarade för henne vilka dessa grabbar var. Syrran och jag kunde inte hålla oss för skratt när vi mindes vad som hände förra året... Vi stod där och bytte ord med grabbarna en stund tills vi började dra oss över bron och mot teatern. Jag var vid dethär laget så sjukt kissnödig att jag trodde att jag skulle spricka. Lägligt nog frågade den ene grabben om vi ville följa me upp till hotellrummet.. Hahahaha tänkte både jag och syrran, här har vi vår chans att se hur det är att följa med ett pop-band upp på hotelrummet... Vi log bakom ryggen på den unge mannen och jag hade bara en toalett i minnet.

Vi går in genom foajen där det sitter några pysar och upp för tre trappor. In i en korridor där de säger sig bo. Jag är snabb som fasen och smiter in på toaletten medans syrran som snackar med en betydligt mer intressantare person i telefon går ut i korridoren. Snubben som visat oss vägen går efter syrran och jag blir själv kvar i deras hotellrum med en snusande (Han sov alltså.) femte medelm. Jag kliver tyst ut ur rummet för att inte väcka honom och vid dörren bredvid står ett blont pop monster och ler med sina kritvita pepsodenttänder. Han säger heeeej på ett så sliskigt sätt att jag nästan har lust att ge honom en smäll på näsan oh säga åt honom att växa upp. Innan jag hinner göra det jag tänkt dyker ett annat sönderblonderat pop-offer upp bakom hörnet. Han går fram emot mig och tar helt sonika tag i mitt vänstra bröst och säger: Hej, du ska väl följa med in på vårat rum???


Vid dethär laget så undrar jag vad faan dethär är? Någon ur ett pop-band har just klämt mig på tutten och bett mig kliva in i ett okänt hotellrum tillsammans med en till kille... Saken blir inte bättre av att dessa två killar står och blockerar vägen framför mig med utspärrade armar och vita fula byxor. De frågar igen om jag vill följa med in och hjälpa till med vissa tjänster när jag garvar dem rakt i ansiktet och undrar vad faan de håller på med! Ilskan jag känner utvecklas sedan direkt till en oro... Hmm Vad faan har hänt med syrran?

Jag ropar efter henne två gånger och får då ett svar från bakom ett hörn. Jag säger åt de två killarna att jag nog har bättre saker för mig, drar undan deras små smala armar och kliver fram till syrrans röst...

Där sitter hon och pratar i telefon samtidigt som killen som tog oss med till hotellet försöker smeka henne över handen och låret... Hon blir irriterad och snackar klart i telefonen medans jag sätter mig ner och börjar snacka med grabben. Herregud, det visade sig att han var 22 år och yngst i bandet... De brukade åka omkring här och var och spela. Kul tänkte jag, om det inte vore för att ni vore såna jävla puckon. När syrran snackat klart så kommer en av de sönderblonderade trollen och ska försöka kissa ut genom balkongdörren som står öppen... Detta lyckas dock inte och utan att stänga sina kritvita brallor sätter han sig ner och ger ifrån sig tre ljudliga pruttar i modell Large! Jag och syrran tittar återigen på varandra med denhär, vart-faan-har-vi-hamnat-blicken. Vi garvar och killarna tittar oförstående på våra nunor. Därefter börjar han babbla om alla sina sexpartners och om hur dåligt det går att hitta någon villig i denhär stan. Inte ens småungarna ville ställa upp. När vi sitter där och talar så hinner han ringa säkert fyra tjejer som alla avböjer hans förslag. Jag kan inte sluta garva åt denna patetiska yngling som tror att han är en rockstjärna. hahahahahaha Herregud!!!!


Efter ett tag så säger vi att vi nog ska gå hem och att de får lycka till med sin så att säga karriär... De undrar varför vi ska gå å frågade om vi inte tyckte det var trevligt där vi satt å snackade om deras alla sexpartners och behov. Nej säger vi med ett asgarv och beger oss nerför de tre trapporna.


När vi åter är i foajen så frågar en av gubbarna i soffan om vi hade haft det trevligt med Billy? Eftersom vi redan garvat oss nerför trappan så kan vi inte annat än fortsätta med det och syrran säger till svar: Nej fy faan vilka jävla töntar! Hela foajen skrattar tillsammans med oss när vi kliver ut från hotellet.


Väl därute måste jag stanna upp för att hämta andan och sedan skratta vidare. Vilka popsnören! Vilka rena idioter. Vilka knäppgökar och vilka egoister! Hur kan man, när man spelar i ett kasst jävla cover-band tro att man är Michael Jackson eller Madonna eller någon annan stor superstjärna??? Hur kan man tro att man kan få hem vilken tjej som helst för lite sex???? Så jävla dumma är vi faktiskt inte! Vi må vara blonda syrran och jag men vi är faan inte dumma!!!


När vi gått några steg sticker den ene killen ut ansiktet från balkongen å skriker något som vi inte hör... Vi garvar vidare hemåt...


Ungefär mitt på hemvägen ringer någon i min telefon som jag aldrig träffat förr och undrar om vi ska ses. Efter Billy-skandalen är jag inte direkt sugen på det så jag säger hej då och lägger på.

När vi är nästan hemma så rullar en gammal amerikanare eller nåt sådant förbi. I den sitter ett gäng medelålders män med ölflaskor i nävarna. Bilen saktar såklart in och de skriker till oss. De skriker att hon är i svart är snygg och att hon där i rött har stora tuttar. Ni kan ju gissa vem av dem som var syrran och jag. Jag garvar först igen och tänker att denhär natten tar fan priset när det kommer till tuttkommentarer... De fortsätter att högt skrika åt oss och börjar klanka ner på våra kroppar istället... De säger att vi har åderbrock på tuttarna, att vi är tjocka och diverse annat skit. Där någonstans vid åderbrocken på tuttarna tappar jag fan tålamodet. Jag skriker för andra gången i hela mitt liv håll käften så att hela stan hört!


Syrran och jag går raskt hemåt och tror att kvällen äntligen är över.



Väl hemma pustar jag ut och försöker smälta denna underliga natt. Jag hoppar in i duschen och när jag är vid insmörjningsstadiet av den nya hudcremen så hör jag ett bekant ljud. En vissling som hörs milsvida omkring... En vissling som jag hört så många ggr och som jag är sååå förbannat trött på att höra. Jahapp, då var det dax för nästa sak. Det var nämligen herr yberfulla mr M som ville komma in. Det vet han sedan lämnge att han inte får. Jag låtsades såklart att jag inte var hemma även fastän lampan lyste och radion var på. Som vanligt så gav han sig inte utan stod utanför på gatan och visslade och skrek i säkert fyrtio minuter. Fy faan vad jag är trött på fulla karlar och män som inte lyssnar på vad man säger! Jag hade god lust att skicka ner en av de större blomkrukorna rakt nerpå skallen hans. Jag tog förnuftet till fånga och lade mig istället..



När allt blivit tyst somnade jag och hoppades att allt som hänt var en dröm!!




Hörrni ungdomar, akta er för sånnadär äckliga pop-idoler som killatna i Billy! Å ni föräldrar, låt de absolut INTE gå på deras konserter, ni vill inte veta vad jag och syrran fick höra...




Nu är det dags att gå vidare... *garv*






Av madeleine karlsson - 14 augusti 2008 23:51


Om tio minuter ungefär så börjar min födelsedag. Den tjugofemte i ordningen.

Om tio minuter så är jag halvvägs till femtio.

Det låter hemskt men så är det...

Det går undan minsann... Jag kan inte förstå vart åren tog vägen och vad man har fyllt all tid med. 

Det har gått fort och fortare lär det gå... Snart är man åttiotre och har flyttat in på hemmet... eller nåt...


Nåväl, imorrn, eller ja snart idag så ska jag ha så roligt det bara går... Efter att jag jobbat klart förståss... Det borde vara olagligt att börja jobba kvart i sju på sin födelsedag.... Visst? 



Inte heller kommer någon och sjunger för mig om morgnarna nu när man bor själv och ingen serverar en frukost på sängen med tillhörande paket...


Det var bättre förr! ;) 





Av madeleine karlsson - 13 augusti 2008 06:35

Jag hinner med en snabb grattisblogg såhär på morgonen innan jag far iväg med min röda springare till jobbet...



Grattis syrran på 20-årsdagen!!!!!!

Nu får du ääääntligen handla sprit själv! Faan va skönt...för mig! ;)

Jag hoppas verkligen att du får en fin födelsedag idag. Glöm allt groll och tänk på det roliga! Lova mig det!!!!!!!!

Vi ses sedan i eftermiddag!


Världens största kram till dig från mig!




Av madeleine karlsson - 12 augusti 2008 14:53


Nu har äntligen mina pappaer från högskolan kommit! Välkomstpapprena där det står välkommen och grattis på.


Nu är det på riktigt, nu har jag fysiska papper i min hand som bekräftar att jag verkligen ska plugga! Jag går runt med ett fånigt leende på läpparna medans jag städar hela lägenheten i någon sorts lyckorus.

Samtidigt lyssnar jag på den svenska verisionen av Rents: Without you. Den vackraste kärleksvisan någonsin! Allt känns så jävla bra idag!


I brevet står det om tider för upprop den 25e. Knappt två veckor kvar. Där står också om de tre programmen som kommer att jobba ihop lite under dehär tre åren. Informativa illustratörer, rumsliga gestaltare och så vi textdesigners.


För er som undrar vad jag kommer att göra så tänkte jag skriva ner den lilla texten som fanns i mitt välkomstbrev. Den förklarar det rätt bra.



Vad gör textdesigners??

Skriver mycket. Allt ifrån informationstexter till kåserier och reklamslogans. Däremellean läses kurser i grafisk form och webproduktion. Vi lär oss hur man presenterar informativa texter med ett bra innehåll och en god form. 



 Kanske kommer jag efter dehär tre åren att kunna göra min blogg något snyggare? :) Vi får se men det är bra spännande, det ska gudarna veta!


I brevet står också om de två rookieveckorna som kommer att inleda min studietid. Sittningar och aktiviteter om vartannat. Sju helsike va skoj det kommer att bli!



Nu ska jag bara krångla med CSN för studielånet. Jag fattar ingenting. Ska läsa igenom det brevet åxå snart så jag får iordning på det.



Nä ni nu ska denhär lyckomaddluren ta sig in i duschen och stoppa ner lite mat i magen. Vi hörs!


Over and out! 

Av madeleine karlsson - 11 augusti 2008 23:21

Jag har nu setat här och läst igenom en sjuhellskottans massa gamla blogginlägg här i min egen blogg...


Jag blev glad av vissa, ledsen av andra och en del vet jag inte hur jag ens fått ihop. Vissa saker tycker jag verkligen om, vissa ord och fraser som har fastnat i mig. Ord som betyder så mycket för mig och ord som jag helt glömt bort.

Gud vad jag älskar ord!

Vad skulle jag göra utan dem?

Hur skulle jag må utan dem?


Jag måste verkligen ta och skriva ner en hel massa dikter som finns lagrade här i bloggen i en bok. Måste bara hitta en som är värdig mina ord. Vill inte ha ett vanligt block att skriva dem i för de betyder så mkt för mig! 

Skulle vara fint att ha kvar en fysisk bok som jag kanske kan ge till mina barn någon gång i framtiden... Eller så... 


Måste verkligen ta tag i detdär. Ska gå på bokjakt sedan när jag får lön igen.



Ni som kikar förbi då och då är välkomna att ta en "trip down the memory lane" för det finns mer än dagens ord att läsa.... Ord som kan ge en eftertanke eller en känsla eller något annat smått och gott.



Don`t be afraid.... :) 

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards