Alla inlägg den 5 mars 2008

Av madeleine karlsson - 5 mars 2008 00:05

För ungefär ett halvår sedan läste jag i en av våra morgontidningar att ett av de "unga företagen" här i staden sökte folk som skrev texter eller noveller. Jag tyckte att detta lät intressant, dels eftersom jag skriver mkt och dels för att jag själv var med och startade ett sådant företag när jag gick i skolan.

Jag läste färdigt artickeln och bestämde mig för att skicka över några av mina texter.


Bidragen skulle skickas över till de två unga pojkarna som startat företaget och de skulle då gå igenom dem tillsammans med sin svenskalärare. (Har jag för mig att det stod.) Därefter skulle bidragen väljas ut och tryckas upp i en bok och säljas. 


Så jag valde helt enkelt ut några av mina texter jag skrivit och mejlade över dem till grabbarna. Jag väntade mig ett svar men det uteblev så då tänkte jag att nu har det gått alldeles för lång tid så jag kom bergis inte med bland de utvalda bidragen. Julen kom och gick, nyåret likaså och månaderna flög iväg men så nu ikväll kom det ett litet mejl!

Ett litet mejl med ett glädjande budskap. Jag kom med i boken. Jag blev utvald. 


Ett stooort leende spreds över mina läppar och jag blev faktiskt riktigt glad! Det trodde jag verkligen inte!!!

Problemet är att jag inte minns vilka texter jag skickade in och att jag inte vet vilka som valts ut... Hoppas att det va nåt bra :P hahahaha


Företagsmässan hålls nu på torsdag och såklart så jobbar jag då så jag kan inte gå dit för att hälsa på grabbarna och spana in alla unga företagare. Det brukar annars vara väldigt kul! Det är nyttigt att starta ett företag sådär. Mycket arbete!!



Boken (Där jag ska vara med *stolt*) kommer att kunna köpas på hemsidan ungtforlag.se samt några bokhandlar här i stan. Mer info skulle komma på hemsidan inom kort stod det i mejlet... Hahaha va roligt!!!


Undrar om ja ska ta å skriva en egen bok!!?? Vad tycker ni om det?




Kommer sova gott inatt!!! wihiiiie 

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards