Alla inlägg den 7 mars 2008

Av madeleine karlsson - 7 mars 2008 11:29

Igår var jag iväg på ung företagarmässan...

Jag ville ju spana in miin bok som ni vet... :P


Jag och J tog några rundor bland alla montrar och hittade en del intressanta saker... En minificklampa att fästa inuti väskan så att man sedan kan lysa upp väskan när man letar efter tex sitt lypsyl som man inte hittar... mkt smart! En sådandär grej som man känner att man faktiskt skulle behöva, jag brukar annars lysa upp inuti väskan med mobilen men den e ju så klumpig och har inte alls samma effekt so den lilla lampan...

Vi tjejer som käkar P-piller vet ju att när man köper en förpackning av dessa mirakelpiller så följer det med ett etui som man kan stoppa ner pillrena i när man ska resa.. Dessa etuier är oftast bara vita med en logotype på men nu serrni kan man få ändring på detta. Ett av företagen hade designat om dessa små grunkor... mkt snyggt....


Så ja det fanns en å annan godbit att inspireras av där...

Jag kunde inte hålla mig, jag var tvungen att stödja ett företag som sålde te och temuggar... såklart så kom jag hem med ännu en påse te.... Hinner jag någonsin dricka upp allt som står i mitt skåp???? Kom å hjälp mig!!!


Nåväl, nu till saken.

Efter att ha irrat runt lite där på mässan så hittade jag tillslut montern där grabbarna grus stod. Jag gick fram och presenterade mig och sade att det var jag som skulle vara med i deras bok. De tyckte det var mkt roligt att jag hade tid och lust att komma förbi.

De hade ingen färdigtryckt kopia utav boken men jag fick se fram och baksidan. Mycket snyggt! Modernt och färgglatt och tydligen skapat av en 16-årig flicka från Göteborg!

Boken kommer att vara i A3 format (har jag för mig), alltså ungefär en halv A4... (Rätta mig om jag har fel, pappersstorlekar är inte mitt ämne...) Den kommer att vara cirka 70-80 sidor tjock/lång och kosta ungefär lika mkt.

De bjöd på kaffe åxå, med mjölk!! Mkt trevligt!!!


Jag blev extra glad när de berättade att de hade fått stöd från Zandra Perraults minnesfond!!! Det känns jätteroligt att få vara med i något som zandras föräldrar tycker är viktigt och fint! (Ni som läst min blogg vet att jag tidigare skrivit om Zandra.)


Nä ni nu ska Maddluren ta och klä sig och ta en promenad.


Vi hörs! 

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards