Alla inlägg den 5 januari 2011

Av madeleine karlsson - 5 januari 2011 14:40

Försöker pigga upp mig själv, mitt trötta ansikte och kroppen med en dusch,  väldoftande cremer och ansiktsmask. Det går sisådär...



 


Dessutom sitter jag och har ågren över skoluppgiften som jag fortfarande inte fått något grepp om trots att ursen snart är slut. Jag bara älskar när kurserna går över jul och nyår. Inte! Jag ska göra en fotobok om mig själv, enligt lärarna skall den kunna fungera som en cv. Enligt mig så kommer den inte kunna göra det eftersom den ska handla om mig, inte mina arbetslivserfaraenheter osv. Jag fattar ingenting! Dessutom vill de att vi skall trycka upp bokhelvetet för 300 kronor i ett tryckeri. Det innebär att jag måste göra boken digitalt... Eller?


Jag har för det första inga kort eller bilder från min barndom här i Enköping, ingen scanner eller något annat härligt verktyg som kan hjälpa mig. Utan bilder blir det rätt svårt att göra en fotobok. För det andra så har jag varken ork eller lust att sitta på ett tåg i 100 timmar för att åka hem till Eskilstuna och bläddra bland en miljon bilder i fotoalbumen. Jag är sjuk faktiskt!


Så nä, jag vet inte alls hur jag ska bära mig åt.


Dock så har jag en idé om att göra min bok som en booklet i ett cd-fodral. Musiken är ju trots allt en stor del av mig och något som står mig mycket varmt om hjärtat (dessutom har det gått i arv). Vi får väl se hur det går det här. Kan man klippa och klistra och sedan scanna in färdiga sidor och skicka in dem på tryck????? Gaaah varför är jag inte tekniskt och layoutmässigt lagd för?



Gode någon, HJÄLP MIG!!

Av madeleine karlsson - 5 januari 2011 01:06


Johorå, korvbullen smittade ner mig med sin mansförkylning så nu har jag återigen drabbats av det som jag kallar cementlunga...

Ni som har astma vet vad jag pratar om. Det är en aning tungandat och jag pressar i mig en del mediciner (utvidgande, uträtande, slemlösande, upppochnervändande och utochinaktiga mediciner) som sig bör när Maddluren blir sjuk. Dödligt trött är jag också.


Typiskt. Jag som trodde att jag var sjuk för flera år framåt sist...


Ak nej, ack nej det är bara att svälja sitt te och äta sina rosenrötter och hoppas på det bästa. Det går bra, kanske. Om ett tag.


God natt kära vänner

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards