Alla inlägg den 21 januari 2011

Av madeleine karlsson - 21 januari 2011 23:54

Jag brukar få Kommunalarbetaren hem i brevlådan. I det nya numret fick vi medlemmar ett vääääääldigt fint erbjudande! Kolla får ni se. Som snart färdigutbildad textdesigner så älskar jag sådana här blundrar och undrar hur fan man kunde göra en sådan enorm miss... (Som sagt, vi behövs där ute i Sverige och världen)


Men det är roligt! Jag har aldrig ätit kött med j. Undrar om det smakar annorlunda...


 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Uppdatering:


Hahahaha, jag läste lite mer noggrannt nu och under "Med Kjöttkvarn" så står följande: Fin köksmaskin till fantastiskt fördelaktigt pris! Denne köksmaskin är av hög kvalité, enkel att rengöra och fin att se på.


För det första så är maskinen inte mänsklig, man kan således inte skriva denne, och fin att se på???? Man köper väl inte en köksmaskin för att den är fin att se på? Visst, jag vill ha en kitchen aid för att de är jäkligt snygga men jag vill ju mest ha den för att det är en riktigt schysst maskin att baka i/med. Lite som att välja en partner att samarbeta med i skolan eller anställa en trevlig snubbe att jobba med på lagret... Möjligtvis kan man skriva att maskinen är lätt att stoppa undan(vilket alla husmödrar vill kunna göra med sånnahär monster) och har ett modernt utseende eller nåt sånt men att den är fin att se på? Njäe...





Av madeleine karlsson - 21 januari 2011 23:37

Alltså, igår tittade jag på Debatt, som enligt mig mestadels är ett väldigt underhållande program. Så var även fallet igår.


Helena Bergström var där för att debattera sitt utspel i media om att hennes underbare(hon har en förmåga att linda in honom i bomull och guldtrådar med glittrande stjärnor runtikring) man Colin Nutley blivit så dåligt behandlad av bland annat Svenska filminstitutet. Det var nog det roligaste jag skådat på bra länge! Hon betedde sig som ett litet barn på dagis som anser att hon har rätt när hon sa att Nisse var dum men inte kan förklara varför. Hon hade inte ett enda bra argument och hon kunde knappt säga en hel mening utan att bli för upprörd och uppjagad och ta åt sig av vad alla andra sade.


Till saken hör det att jag AVSKYR både Helena Bergström och Colin Nutley OCH hans/deras filmer. De är vidriga och skitdåliga. Jag har aldrig orkat se Änglagård, ettan, och när jag hörde att det kommit en två och trea också så förstår man ju att kvallisorten inte kan bli bättre än Göta kanal två och tre och fyra eller hur många det nu finns... Om Helena Bergström inte förstår det själv så är det ju bara hon som är dum! Hon kan fanimej inte komma och säga att Göta kanal-filmerna är bra? Jag anser att filmkritikerna har alldeles absolut rätt i att Colin Nutley är en aning tråkig och faktiskt inte gör så fantastiskt bra filmer som Helena påstår.

Jag tror att det är här skon klämmer, hennes make använder ju henne i varenda jäkla film han producerar... Det är hennes jobb och han är hennes arbetsgivare, klart som fasen att man tycker det är trist att nästan hela svenska folket tycker att Colin är en aning beige och gör ett dåligt jobb. Och då är arbetsgivaren dessutom ens make. *suck*


Colin Nutley och Helena Bergström är ungefär lika irriterande som familjen Wahlgren. Det är slutsatsen och här sätter vi punkt för det om nu ingen av er har nåt att tillägga?


 

Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards