Alla inlägg den 15 januari 2008

Av madeleine karlsson - 15 januari 2008 00:53

Msn-folket, de som sitter framför sina skärmar och skickar på tok för många smileysar börjar gråta när de hör nyheten...

Alla som preciiiiis tagit 567 nya egobilder börjar skaka av rädsla för att aldrig få möjligheten att visa upp dem...


Hör och häpna, bilddagboken har hackats....


Jahapp tänkte jag när jag fick mejlet om att mitt lösenord borde bytas ut... Nehepp tänkte jag när jag klickat ner mejlet, det får va!

Om nu någon är så intresserad av mina grejer så får de väl ta sig in på min sida då å läsa allt å se på allt... Jag har inget att dölja, allt står här redan.... Visserligen så kanske någon lustigkurre vill göra sig rolig och förstöra mina sidor men ja varsågod... Det står i ditt förfogande... Kanske är roligt, lite som att trasha ett hotelrum och kasta ut tv:n från tionde våningen... 


Att hacka något verkar ju onekligen lite smått klurigt men det är enna skickliga lurendrejare som lyckas. Synd bara att de blir sönderhackade själva när de blir påkomna... Tror man ärligt talat att man kommer undan med en sådan sak i denhär världen där alla nollor och ettor registreras någonstans?


Jajja det dummaste folkslaget av alla måste ändå vara brottslingarna???


Nåväl, nu har jag tröttnat på bilddagboken, jag tycker det är en tråkig sida och man kan inte göra som man vill.... Bilderna laddas alltid upp i samma format utan att man har möjlighet att förstora dem vilket inte alltid gör bilderna rättvisa. Nej sidan är tråkig och där finns mest barnrumpor som inte uppskattar fina bilder utan helst snor bilder från senaste kändisuppdateringarna på Aftonbladet eller skriver på det nya dubbelvespråket... Kul stavas tex Kewl osv... mycket mycket märkligt..... Eller är språket kanske hämtat från det gamla humorprogrammet Hipp hipp?? Ni vet där fanns ett inslag med en engelskman som snackade svenska... eller var det tvärtom?

Snälla, lär barnen att stava korrekt innan de börjar sno bilder från Aftonbladet. Är det kanske i den åldersgruppen vi finner nästa generations hackers? De som lär sig sno saker det första de gör när de sätts framför en dator. 

Sönderblonderade småglin med stavningssvårigheter är väl som gjort för lite trubbel??? Nej, som sagt, bilddagboken känns...förlegat och tråkigt. Därför är jag dessa hackers evigt tacksam. De fick mig nämligen att inse detta som jag nyss dragit upp.


Thanx, you made my day!!! 





Är det någon som vet någon bättre sida än bilddagboken där man kan leka lite mer med sina bilder? 


Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards