Alla inlägg den 25 mars 2011

Av madeleine karlsson - 25 mars 2011 21:15

Nää fy faan va tråkigt jag har. Korvbullen sitter som vanligt framför datorn och spelar och pratar högt i sina hörlurarmojänger med någon som han, antar jag, spelar med... Jag tänkte att jag skulle titta på Så ska det låta men jag stängde av tv:n så fort den där Ann-Louise Hanson öppnade munnen och jag såg Lill-Babs präktiga ansikte. Åååå jag blir så irriterad, inte ens några vettiga artister i det enda programmet i hela tv:n som man kan titta på och tycka är någorlunda roligt.


Nähä. Inte det. Nu har jag setat här framför datorn å gjort det man brukar, Facebookat, spelat betapet, testat nåt skitvärdelöst gratisspel och glott runt på ALLA bloggar som finns i hela världen. Så vad ska jag göra nu då? Jag har egentligen ingen lust att blogga heller, är för irriterad för det och hur kul är det att läsa om sån här skit egentligen?? Inte så värst kan jag tänka mig men jag måste faktiskt ha något att pyssla med.


Jag funderar på om jag ska färga håret och ögonbrynen men så tänker jag att det är onödigt för det kan jag göra imorgon bitti eftersom jag ändå måste tvätta håret då. Måla naglarna är ungefär lika roligt som att se på när färg torkar... hihi... Men kanske att man skulle göra det ändå, i någon röd färg kanske? Bläääääääääääääää


Jag köpte ju en jacka för någon vecka sedan, en beige från Monki och jag tyckte om den ganska mycket men nu när jag kom hem och upptäckte att ungefär alla plagg som jag äger är längre än jackan och således kommer sticka ut under dess mudd så är jag inte alls lika nöjd längre. Jag blev skitirriterad när jag gick ner på stan och tänkte att jahapp, nu är jag fast, nu måste jag bära byxor och t-shirt tills det blir så pass varmt att ingen jacka behövs. Jävla skit!!!! Men jag löste problemet, trodde jag, genom att köpa en långärmad, stickad, svart tröja från Lindex. En som är lite längre på sidorna. Jag fick den för halva priset, 200 pix så det fick duga. Men så kom jag ju på, på vägen hem när det snöade och var svinkallt att den där tröjan nog inte kommer kunna användas förrän om ett långt tag och då är det typ dags att inte använda tjocktröja längre... A vafan, allt jag gör blir fel.

Jag hittade tre andra tröjor också, två randiga och en röd. Jag vill ha lite färg nu till våren...


Jag var på jakt efter ett par tygskor också men efter att ha provat ett par på Åhlens, storlek 41 som satt trångt och såg ut som bananbåtar (de var extremt långa, undrar hurdana tår man måste ha för att de ska passa) på så gav jag upp. Jag hatar skor! Inget passar och mina fötter ser fula ut i allt. Enköping har ju inte direkt något stort utbud av någonting så jag skulle egentligen behöva ta mig till Västerås eller nåt men jag har ingen lust (jo det har jag) för jag borde inte shoppa alls. Måste ha lite pengar med mig ner till syrran... *suck*


Guuuuuuuuud, guuud, guuud, ge mig något roligt att göra. Det kryper i kroppen på mig, jag är så rastlös. Jag vill göra nåt kul eller ta en promenad men det kan man ju inte göra om man är tjej, ensam och klockan är 21.31 och det är mörkt ute. Nej, inte ens en promenad ska man tordas ta i när man inte har något annat att göra. Man kan bli nerslagen, mördad eller våldtagen, kidnappad eller lurad... Är det inte en sjuk värld vi lever i nu så säg.


Nu är det bara 28 minuter kvar till Big Brother börjar, det skulle inte förvåna mig om teven går sönder eller att det inte finns någon mottagning eller nåt så att jag inte ens kan se det... Förresten, det där haremstället är väl vidrigt?? Ni kollar väl på Big Brother? Jag fattar inte hur det är tänkt riktigt, det viktigaste det här året är att så många som möjligt har så mycket sex som det bara går med så många som möjligt på alla platser som finns i hela huset. Äckligt tycker jag faktiskt att det är, och i det där haremstället där det inte ens går att vädra, byta lakarn å sånt. Alltså jag kan bara föreställa mig hur det luktar där efter allt som de sysslat med... Alkohol, sex, snus och svett. Fy faan! Men ja, jag kollar ändå...


Undrar om man skulle koka sig en kopp te? Fast då kommer jag få springa på toa halva natten å det vettetusan om jag har lust med... Nä, det skiter jag i!


Jag ger upp nu. Ska inte skriva mer.


Hej då.


Presentation


Förflyttad Eskilstunabo som nu mera samboskapar i Enköping.

Omröstning

Har du varit här förut?
 Jajjemensan!
 Aldrig!
 Inte en susning!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Gästboken

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards